14 December

Har varit på skolan idag. Det är faktiskt fjärde dagen i veckan som jag varit i skolan, och det händer inte ofta eftersom att det mest bara står självstudier på schemat xD Vet inte hur provet gick och lär ju få vänta några veckor till tills jag får veta hur det gick. Tror inte det gick så bra men det går ju att ta igen på tentan... 
Ikväll har jag tänkt att se nån webföreläsning om endokrina organ och sen ska jag bara slappa resten av kvällen och se på Grey's Anatomy :) Det är ju btw inte länge kvar till jul nu! jag har inte handlat en enda julklapp!? :O Så då vet jag vad jag har att göra till veckan.. ;)
 
 
Snygg-Alex (Justin Chambers) i Grey's Anatomy ;)
 
 
xoxo
-F
 
 
 

8 December

Idag har jag pluggat i typ 8 timmar, med små raster här och där :) Mamma fyller ju år idag så det bjöds på riktigt god middag, det var nån indisk kyckling med sås och ris :) Snart ska vi äta tårta, och jag har gett upp pluggandet och ska nu se på julkalendern Mysteriet På Greveholm-Grevens Återkomst. Jag tycker att det är så kul att den julkalendern visas, fast den första var ju bättre, men jag tycker att denna inte är så tokig :) Förra året var det ju en superbra julkalender så man kan ju undra om nästa år också blir en bra? :S Funderar på att se Sunes Jul någon gång innan jul :) Den och Mysteriet På Greveholm är ju dom absolut bästa jag har sett! :D Efter julkalandern så ska jag se på Grey´s Anatomy :) Det känns faktiskt som jag pluggar då jag ser på det, känner igen en massa ord som de säger och man lär sig ju nya saker typ hela tiden. Så jag känner mig duktig då jag ser på det och kan säga att jag "pluggar" xD Haha superroligt plugg må jag då säga! :D Jag är bara på säsong 2 än så länge, så jag har mycket kvar att se, som tur är :D
 
 
GREY´S ANATOMY
 

xoxo
-F
 
 

7 December

Nu står plugg på mitt schema ända fram till på tisdag då vi har tenta, eller en så kallad "DUGGA". Om man klarar detta prov bra så behöver man bara fokusera på den andra delen av tentan som vi har i januari. Just nu känns det inte så lovande för mig.. Har lärt mig massa namn på delar av skelettet och så, men det är så mycket annat som jag inte förstår mig på. Hade ju varit skönt om man slapp fokusera på två delar till tentan. Det har dock gått bra på de andra tentorna vi haft, men då har det varit på datorn och man har haft olika svarsalternativ, så det känns lättare än ett skriftligt prov som vi ska ha nu.. 
 
Sitter och lyssnar på julmusik för att få mig på bättre humör medan jag pluggar muskler :) Haha ganska kul, för när jag pluggade skelettet så kände jag ibland på mig själv vars de olika delarna satt, men det kan jag ju inte göra nu när jag pluggar muskler, har ju inga ;)
 
Ikväll ska jag umgås med Julia, ska bli kul att komma ifrån allt pluggande :)
 
 
En bild på mig, Julia, Johanna, Lisa och Sara från i lördags då vi var på verandan :)
 
 
I helgen blir det nog inget festande för mig, ska försöka plugga så mycket som möjligt. Mamma fyller år imorrn, så kanske lika bra att stanna hemma :)
 
 
xoxo
-F
 
 

RSS 2.0