20 Januari

Sitter och väntar på bättre tider.. Josefine har farit på jobbet och kommer väl inte hem förrän kl.23 ikväll kanske. När hon jobbar kväll så vet hon aldrig riktigt när hon kommer få sluta. Det beror typ på hur många beställningar dom fått och hur mycket de har att städa sen. Men men, det blir väl att sitta framför TVn resten av "bakisdagen", nog för att jag mår bra men, man kan väl kalla det för bakisdag ändå? :) Det blev då iaf fest hos mig igår med hela vårat lilla töntgäng som vi kallar det.. tror jag. Alltså jag, Josefine, Theres, Julia, Sara och Emelie, och även Johanna :) Jag tog inte så många bilder på alla men tänkte att jag kan ju lägga ut de bilder jag tog :)
 
 
Sara, jag och Emelie :)
 
Trillingarna ;)
 
 
xoxo
-F
 
 

12 Januari

Ojj ojj ojj, nu har jag verkligen vänt på dygnet! Dags att gå och lägga sig så jag kan stiga upp i hyfsad tid och börja plugga :/ Tentan närmar sig och det känns som att det är hur mycket som helst som jag ännu inte kan. Har pluggat hela dagen idag, fast vet inte om det räknas att säga "hela dagen" då man suttit bl.a. på facebook halva tiden? :S Ne, imorgon får jag ta och skärpa mig! Mamma ska göra plankstek imorrn, så jag har åtminstone nått roligt att se framemot :)
 
 
xoxo
-F
 
 

4 Januari

Länge sen jag skrev nu.. Kan iaf berätta att jag haft en bra jul och nyår :) Julafton firades hemma i Klutmark med släkt. Dagen innan nyårsafton for vi till Bastuträsk, till mammas moster Inez och hennes man Runo och åt julbord hos dom. Nyårsaftonen var den roligaste på flera år :) For först till Johanna och Anton och åt pizza där med folk, blev bjuden på massa shots, så stod nog inte så stadigt efter det.. Sen for vi till Lisa där ännu fler folk var. Innan tolvslaget typ halvsprang jag och Emelie ner till älven för att träffa Sara som skulle se på fyrverkerierna där. Vi hann dock inte dit i tid, utan vi var vid indiska på tolvslaget, kramade varann fort och sprang sedan vidare. Sen följde jag med Sara och hennes gäng till efterfest :) Jättetrevligt var det!
Nu försöker jag komma igång med pluggandet, men det går segt.. sitter mest bara vid datorn.. Har typ blivit väldigt lat, klarade den s.k. DUGGAN, så det är jag väldigt glad för :) Dock är det väldigt mycket att plugga på inför tentan, så känns inte så bra att jag inte riktigt kommit igång med pluggandet :/ Men det blir väl att sitta hela dagar nu och plugga, det kan ju vara värt det :)
 
 
En bild från nyårs på Johanna, Anton, Emelie och mig :)
 
 
xoxo
-F
 
 

RSS 2.0