29 December

Igår var jag och köpte en dator!!! Äntligen! Jippie! :D
image description
Med en så dålig fantasi som jag har så döpte jag den till Geisha xD


xoxo
-F


23 December

Idag har jag klätt julgranen och inge mer typ :S Försöker förstå att det är julafton imorgon. Det är ju inte alls som det var då man var liten. Då gick tiden hur sakta som helst för man längtade till julafton så mkt. Nu går tiden i en superfart för man har så mkt att göra och längtar inte som man gjorde då man var liten. Denna jul har gått ovanligt fort då man inte alls längtade till julafton. Allt kommer kännas så konstigt då vi ska fira julafton hemma hos oss och inte hos mormor. Men det som kommer kännas jobbigast är att mormor inte kommer vara med oss, och man vet att det kommer vara så alla andra jular. Jag visste alltid att mormor inte kommer finnas för alltid och att vi kommer måsta fira julen utan henne, men hade inte alls nån aning hur det skulle kännas. Imorgon får jag veta det. Men tur är att man har familjen och annan släkt, så fastän jularna aldrig kommer bli som förr, så tror jag att dom kommer bli riktigt bra ändå :)



Djuren våra! :)
Skorpan, Dixi, Maya, Sudden, Izabell & Cadillac


Från mig, till er alla, ♥ En Riktigt God Jul ♥ :D


xoxo
-F


17 December

Då var det en vecka kvar till Julafton :O Har då köpt klart julklappar i tid för en gång skull. Men vet inte om jag kanske skö köpa nå mer till vissa :S Svårt det där, då man har köpt nånting till någon som man vet eller tycker att den personen borde ha. Men samtidigt så vet man inte om den personen håller med. Visst blir man glad för vad man än få... typ, men jag gillar att ge dom perfekta julklapparna :$ Asså shit! Snön rasar från taket, låter typ som det är jordens undergången som är på väg!!! :O

Idag har jag då pluggat, men är så less nu så ska nog ta och se nån film ikväll och ladda inför imorrn då jag ska plugga slutspurten och sen jobba. Kanske hinner plugga lite då också :P
Funderar på vad jag ska se för film... Såg På Smällen igår och Dirty Dancing i förrgår, skulle typ kunna se den filmen igen. Men det är typ den film som jag har sett flest gånger under mitt liv. Har inte tröttnat på den än, för den är ju hur bra som helst! Älskar verkligen den filmen <3 Men såg den ju för två dagar sen... kanske ska försöka komma på en annan film :P Jag har ju hela kvällen på mig att fundera så ;) Hörde btw att det ska börja visas en Dirty Dancing-musikal i februari nästa år :D


Jennifer Grey & Patrick Swayze (RIP)
DIRTY DANCING (1987)


Sommaren 1963 åker Baby och hennes familj på semester till ett pensionat. Där ger dansläraren Johnny danslektioner. Men på fritiden lär han andra dansa dirty dances. Baby fascineras av de heta rytmerna och snart får även hon lära sig att dansa.


xoxo
-F


13 December

Efter en lång dag med jobb, lussefika med kollegorna och Lucia i Landskyrkan så ska jag äntligen gå och sussa! Natti natti :)


Lucian i Landskyrkan :) Snodde bilden av mami :P


En bild från i lördags :) Karro, Johanna, jag & Sara :D


xoxo
-F


11 December

Helgen var typ som helgerna brukar vara för mig. Kompisar och fest ;) Umgicks med Sara, Emelie, Theres, julia och Josefine i fredags och igår (lördag) var jag på fest hos Ali :) Jättekul!

Kan även berätta att jag kollade blodsockret igår innan frukost, och det såg bra ut :) Så nu oroar jag mig inte längre, har typ tryckt godis hela helgen så det är ju ett tydligt tecken på att jag inte oroar mig xD

Jag och mina syskon är ensamma hemma denna helg också, så det betyder att man har mer frihet :P Kan typ springa runt i hela huset och skrika som ett tok utan att höra några klagomål... eller? :S
Men men, jag och Josefine ska alldeles strax gå ner till TV-rummet och se på Supernatural och kanske äta nått gott :D


SNYGGINGAR!!! ;D Sam (Jared Padalecki) & Dean Winchester (Jensen Ackles)
SUPERNATURAL


xoxo
-F


8 December

Idag har vi firat mamma som fyller år :) Tryckte i sig alldeles för mycket tårta, så nu är man då mätt, ett tag till iaf xD

Igår märkte jag att jag var lite röd i ena ögat, och läste även att man kan ha kalla händer och fötter om man fått diabetes, alltså ännu fler symtom där som fick mig att bli ännu mera orolig :( Men kollade mitt blodsocker idag på jobbet, och resultatet var så pass lågt att jag förstod att jag inte kan ha fått diabetes. Men jag ska nog ändå testa en gång till för säkerhets skull på lördag då jag jobbar förmiddag :)

Har btw shoppat litegrann i veckan. På bloggen visar jag typ aldrig upp sånt som jag har köpt, så tänkte göra det nu för nån gångs skull ;)


Köpte sådana skor^^ på Din Sko idag :)




Dessa två snygga tröjor inhandlades tidigare i veckan :D


xoxo
-F


6 December

Äntligen har man en dag man bara kan sitta hemma och ta det lugnt :) Igår fick man stiga upp tidigt för att fara till skolan, gick på stan själv i nästan två timmar, sen nån utbildning/föreläsning med kollegorna på Skeria som räckte i tre timmar :O Jag, Julia och Gunilla var nära på att somna xD Det var ju iåförsig ganska intressant, men att sitta stilla så pass länge gör en väldigt trött :S Inte nog med det, efter vi varit på Skeria så skulle jag ju fara och jobba till 22 och när jag kom hem så gick jag och la mig väldigt fort kan jag säga xD

Jag har suttit och sett julkalendern :) Hade missat dom senaste fyra avsnitten, men det är ju super att se flera i rad. Och denna julkalendern "Tjuvarnas Jul" är verkligen superbra! :D Det var på tiden att det visas en bra julkalender efter att de senaste åren bara varit skit. Ett stort plus i denna är att det faktiskt är snö och man får lite julkänsla! :) För mig är det väldigt lätt att gilla årets julkalender då den har inspirerats av miljöerna i Charles Dickens berättelser. Jag älskar verkligen Roman Polanskis "Oliver Twist" som ju dom flesta vet är skriven av Dickens. Precis som i Oliver Twist så handlar det om ficktjuvar. Men i denna berättelse så är det några vuxna ficktjuvar som lär en liten flicka alla knep om hur man tar saker ur folks fickor. I Oliver Twist är det ju en gammal man som lär en massa föräldralösa barn hur man ska göra, bland dem lilla Oliver :)


TJUVARNAS JUL (2011)


Tänkte också berätta att jag var på bio i Söndags. Cornelia och hennes pappa tyckte inte att In Time var bra, men det tyckte jag och Julia :) Visst var det mycket spring och stress hela tiden. Men jag tycker att själva handlingen var riktigt bra. Gillar då det kommer filmer med häftiga handlingar, ibland sånt som man tycker är häftigt och skulle själv vilja kunna göra eller vara med om. Och ibland sånt som man absolut inte skulle vilja vara med om, som det var i denna film.


Justin Timberlake & Amanda Seyfried
IN TIME (2011)

I en inte alls för avlägsen framtid har forskningen kommit så pass långt att man har kunnat stänga av genernas föråldrande. Tiden är nu valutan i världen och den rike kan leva för alltid medan de fattiga får byta in vad de äger för att förlänga sin odödlighet. En ung fattig kille får tag på en förmögenhet av tid men är inte snabb nog att hjälpa sin äldre döende mor. Han blir då jagad av den korrupta polisstyrkan, känd som 'Time Keepers'.


xoxo
-F


3 December

Sitter nu ensam hemma och super? :O Haha, men mamma och pappa är i Stockholm hela helgen och resten av familjen är inte hemma. Bara jag och djuren som är på hemmaplan ;) Nä men jag väntar på att Julia ska komma och hämta mig. Vi ska nämligen på Cornas inflyttningsfest, eller var det soffparty? haha. Jag blandade lite mjölkdrinkar (LOVE IT!) så nu sitter jag här framför datorn i min ensamhet med ett glas mjölk... eller?
Hehe okej, jag är ful!

Igår hade jag inte så roligt, då var jag också ensam hemma :( Och jag gick runt och oroade mig för att jag kan ha fått diabetes :'( Hade fått några symtom som fick mig att bli väldigt orolig. Vet ju fortfarande inte om jag har det eller ej. Men jag vill inte tänka på det nu, ikväll ska jag ha roligt! På måndag blir det att ringa till VC för både mig och Josefines räkning (Josefine måste kolla upp lite saker hon med). Jag ska även kolla upp min knöl på hälen för andra gången, och se om sköterskan denna gång kan inse att det inte är nå vätska (?) utan faktiskt en extra benbit! Det är ganska sjukt, två sköterskor på vårdcentralen på Morö Backe sa att det bara var vätska, ingenting att oroa sig för. Medans min släkting som är sköterska, kände precis som mig och mamma att det var ett ben som vuxit dit :O Jag en klasskompis som har en dotter som har måstat operera bort en sådan sak. Så jag är ju väldigt orolig...

Såg även en film igår, Fright Night (2011) som jag tänkte tipsa lite om :)
Det är en remake, men har inte sett originalet så kan tyvärr inte jämföra. Jag har självklart sett bättre vampyrfilmer. Går inte direkt att jämföra med Twilight". Men jag ger den ett stort plus för spänningen. Under en scen kande jag inte slappna av för det var så spännande :P Jag tycker att det är en film som man borde se, fast det var inte någon "superfilm" som jag skulle säga, men den var bra :)


Anton Yelchin & Colin Farrell

Charley Brewster går sista året på gymnasiet och har äntligen flyt: han är populär och är ihop med skolans mest eftertraktade tjej. Faktum är att han är så cool att han ignorerar sin bästa kompis. Men det blir problem när Jerry flyttar in i huset bredvid. I början verkar han vara en riktig toppen kille, men det är något som inte stämmer - men ingen, inklusive Charlies mamma verkar märka någonting. Efter att ha iakttagit en hel del underliga saker kommer Charlie fram till slutsatsen att Jerry är en vampyr. Men eftersom Jerry inte kanövertyga någon om sina farhågor så får han på egen hand försöka hitta ett sätt att göra sig av med monstret. En nyinspelning av skräck-komedin från 1985.


xoxo
-F


RSS 2.0