28 Februari

HAHA idag har Mia namnsdag, grattis ! =D Värst vad jag har grattat henne på sistone. Pratade med henne nyss, och hon hade faktiskt på sig halsbandet som hon fick av mej och Sara =)
Jag har då tänkt å ringa till Sara och fråga om hon och Emelie vill komma. Annars så ska jag väl se på melodifestivalen ikv, och kanske nån film om det går nån bra.
Idag har jag int gjort så mke, har sett på film, och varit med kattungarna. Har varit väldigt lat idag, jag har inte sovit så länge. Vaknade av att sara höll på att snyta sej lr vad man nu ska kalla det. Hon är allergisk mot katter så hon får det oftast jobbigt när hon är hos mej. Jag har inte riktigt fattat än att vi har fått sportlov ;P Men det känns jättekul när jag tänker på det :D
Ska gå nu så hejdåå, jha en bra kväll allihop !

27 Februari

Nu sitter Sara i fåtöljen här hos mej och tigger om en fejk-dumle av Josef. Men hon får ingen ;P
Haha vette tusan hur hon mår. Vi har just kommit hem från Mias fest, hahah den var kul och rätt så flummig.
   Tidigare idag så tryckte jag och Mia i oss var sin buttebulle, det är en favorit ! Men Mia orkade inte hela sin, men jag tryckte i mej min ^^. Sedan gick jag och Sara till Saras syrra Maria och gjorde oss klara inför festen och åt panpizza. Jag höll på att sprängas !

Nu så hoppas jag att vi kan hitta på nått kul, kanske se någon film elr nått. Men det kommer nog att bli trevligt, Sara ska ju sova över så =)

 Sara.

26 Februari

Idag så lämnade jag in min ansökan lr vad man nu kallar det. Papperet man skulle lämna in senast idag, där man skulle skriva vad man vill ha för individuellt val i 3an. På höstterminen valde jag Historia A som första hand. Jag gillar egentligen inte historia, men det är bra för dom som går HV att gå historia, så det kändes som ett bra val endå ;P På vårterminen så valde jag Scenisk gestaltning som första val. Hoppas jag kommer in på det ! Det verkar jättekul, för då får man spela teater =D Annars så har det inte hänt så mke på skolan idag. Vi åkte skridskor på gympan och det var ju kul, sen så ägde jag typ ut min lärare på mönsterkonstruktionslektionen ;P Shit, vi hade redovisning ju, det gick inte så bra för mej, men jag har då iaf gjort bort det så då slipper jag tänka på det under sportlovet.

I natt så ska jag sova i Josefs säng, för mormor ska sova över, och då ska hon sova i min säng. Hon och mamma ska till Umeå imorgon för mormor ska prata med nån där för hon ska operera struma sak i november om jag minns rätt =S

Imorgon är det fredag och sista skoldagen innan vi får lov ! På kvällen ska jag på Mias 18-års fest =) Det ska bli kul ! Sen nån ggn på sportlovet så ska jag och Sara vara med Susanne och Angula, som planerat. Vi hade tänkt att åka pulka och sånt i lilla slalombacken, fast jag kallar det nog fortfarande för mullebacken ^^. Jag ska kanske köra skoter dit, så får sara kanske tolka med bobben bakom mej ;P Men vi får väl lösa det på nått sätt, bara vi har något att åka på, annars får vi väl ta med en stjärtlapp, det är ju faktiskt skitkul, man åker skitfort åsså tränar man magen och menen samtidigt ^^.

Nu ska jag gå och ta en kiwi och sen gå och lägga mej, gonatt : )



Mia och hennes pojkvän !  =)


25 Februari

Nature's first green is gold,
Her hardest hue to hold.
Her early leaf's a flower,
But only so an hour.
Then leaf subsides to leaf.
So Eden sank to grief,
So dawn goes down to day.
Nothing gold can stay.

Idag berättade mamma att våran katt Izabell är sjuk. Hon har urinvägsinfektion lr urinsten lr vad det nu var.
Hon måste ta medicin och om den inte hjälper så måste hon opereras och det är väldigt dyrt.
Om hon inte blir opererad så kan hon typ dö :S
Och det vill jag då inte att hon ska !

Idag så har jag inte gjort så mke, men jag har gruvat mej så mke för vad jag ska välja på det
individuella valet som vi har i 3an. Men jag hoppas det kommer att bli bra till slut.
Nu har jag just skrivit ut mina papper om Hörsel och buller med våran nya skrivare ;P
Snart måste jag börja träna på redovisningen som vi har imorrn.
Sen så måste jag oxå skriva några frågor till texten.
På engelskan idag så började vi se på Step Up, och sen så sa våran
lärare (som är så snäll) att vi ska få ledigt imorgon, så då får vi sovmorgon.
Men det ger inget för oss som bor mer på "landet" och måste åka buss till skolan.
Så jag och Sara ska åka med den vanliga bussen på morgonen och fara
till skolan och förhöra varann på redovisningen.
Haha jag och Sara har ju ritat mej, Sara, Mia, Josse, Johanna och Elin på tavlan
i vårat klassrum, och städerskorna vågar int sudda ut det ;P
Sen så har typ alla fotat bilden, haha !

Men nu ska jag gå och träna inför imorrn, heejdåå !



Izza, krya på dej älskling !

24 Februari

Fettisdag !

Idag är det fettisdag och alla är tjocka, skojja ^^.
Jag är iaf tjock, har ätit en semla med marsankräm i istället för mandelmassa. Mandelmassa är disgusting !
Nu håller jag på att skriva om Hörsel och Buller som jag jobbar om i skolan. Vi har redovisning på torsdag och jag är inte klar än, sen så har jag ju inte tränat nånting helr.

Idag hade jag skitkul ! Jag, Josse, Sara, Johanna och några till kidnappade Mia och slängde in henne i en bil. Hon satt aldeles själv där bak =( Hahah vi rövade bort henne riktigt rejält, och körde runt henne lite överallt.
Vi stannade av vid lejonströmsbron och där fick hon en jätteFIN present. Hoppas hon kommer att ha bra användning för den ^^. Sen så hade Jossef pojkvän skrivit en jättebra dikt till presenten.
Jag och Sara fick springa till bussen sen, men hann som tur var =)

Ne, men nu vill jag se på teve. Jag har kämpat så mke med skolarbetet nu så jag får nog gö klart det imorrn, orkar helt enkelt inte nu.

Hej då, ha en tjock kväll !

23 Februari

Hej !

Idag så har jag, Sara och Josse firat Mia. Vi sjöng för Mia och bjöd klassen på fika ^^.
Haha Mia hade typ förväntat sig nått jätte hemskt, men vem vet ; )
Sara var hos mig ett tag efter skolan oxå, och vi mådde typ dåligt pga allt fika :P

Jag på att se på 90210 och väntar just nu på att det ska börja om efter pausen. Det är jätte spännande !
Sen ska jag se på Lipstick Jungle. Vi har vävtest imorrn så det måste jag oxå träna på. Men måste gå nu det börjar om !

22 Februari

Hej, det var ett tag sen jag skrev nu.
Vars ska jag börja ?


I fredags så bjöd Josef jag och Sara på godis i bussen. Hon sa att hon inte orkade nå mer.
Sen var jag och Josef hos Sara och Emelie. Då fick jag och Sara veta att dom hade hittat godiset i skolan, alltså det godiset som dom hade bjudit på och som jag och Sara hade tryckt i oss ! :O
Vi blev skitsura, för vem vet vars det godiset hade varit ? !
Jag sa att dom skulle få igen en vacker dag. Haha det tog inte lång tid innan de fick igen. Vi gick ner till köket och bad Emma (Sara och Emelies lillasyster) att gå upp och bjuda Josef och Emelie på några salta pinnar som vi hade äcklat ner. Så Emma gick upp och sen kom hon ner och sa att de tog pinnarna. När vi kom upp sen så såg vi dom sitta där och tugga på dom. Hahah vi kunde nästan inte hålla oss för skratt, och när dom fick veta vad vi hade gjort med pinnarna så blev dom så ägda, men de låtsades som om de inte brydde sig.
Senare på kvällen så såg vi på fredag den 13de (från 1980) och åt godis. Haha filmen var ju sådärr, jag hade trott att den skulle vara bättre. Jag tyckte att den var ganska dåligt inspelad på nått sett, och vissa skådisar var inte så bra. Men det tycker jag väl för att jag är så van att se på "nyare" filmer. Fast jag tycker ju om många filmer från 80-talet, jag menar som t.ex. E.T från 82, The Outsiders från 83 och jättemååånga fler ! Så jag vette fasen, fredag den 13de var kanske helt enkelt inget för mej xD Men jag skulle vilja se den nya fredag den 13de för den måste ju vara bättre gjord hoppas jag. För handlingen var ju inte dålig så.

Igår, lördag, så blev det ju inte att köra skoter med Ida. Hon skulle hjälpa till med nått på hennes lillasysters match och sen så gick det ju inte helr så bra för mej helr. Men jag for iaf till Burträskmarknaden. Där köpte jag sockar och godis ^^, tjock som jag är. Men det var gott ! När jag kom hem så hade det inte hunnit bli så mörkt så jag och Josef körde skoter till Tessan och Julia. Det var skit svårt att köra för det hade snöat så mke så man såg inga spår så ibland körde man i djupsnön och det var lite läskigt för mej som inte är så bra på att köra skoter. Sen så var det ju ingen sol så man såg ännu sämre ^^. Där var vi i ca. en timme tills vi kom på att vi skulle fara till oss. Så jag och Josef körde tbx och tessan och Julia kom lite senare.
Hemma hos oss så var vi med kattungarna, sen så gick vi ut och åkte bob, shitt vilken dålig kondis jag har !
När vi kom in så skulle jag och Josef äta. Vi åt tacos (eftersom att det inte blev förra helgen). Mamma hade gjort en dressing med en krydda som vi hade köpt på marknaden (sour creame) och den var skit god !
Sen såg vi lite av Honey och efter det så såg vi på Melodifestivalen ^^. Vi hade riktigt kul =)

Idag så har jag lekt med kisseungarna. Såå söta ! Sen har jag rensat lite videoband. Blev faktiskt sugen på att se "En officer och gentleman" då ;P För ett tag sen så såg jag "The kids of Dawson's Creek", tror jag att det hette. Då blev jag så sugen på att se det. Jag minns hur kär jag var i Pacey. Jag har sökt efter Dawson's Creek-boxen men jag hittar den aldrig. Sen så skulle jag helst vilja ha svensk text på den oxå. Men snälla, om det är någon som har den och som ska sälja den, säg det till mej då ? (A).
Sen ikväll så hade jag tänkt att baka, Mums !
 Och sen måste jag ju oxå gratta Mia, som fyller 18 år idag ! GRATTIS MIA ! Hoppas du har haft en jättebra födelsedag !

19 Februari

Imorgon har vi prov och jag vet inte om jag kan glosorna tillräckligt bra, tveksamt :/
Men idag fick vi veta att vi inte har någon svenska imorrn så då slutar vi 12.55 :D jippie !
Sen så får man helg ! Skoter ! Kompisar ! Slappa !
Har inte så mke att berätta men snart måste jag gå och duscha och sen träna lite till, sen så hade jag tänkt att kanske se "The wedding singer" med Adam Sandler och Drew Barrymoore som går kl.21.00tv4film. Den är jättebra =)
Vi har oxå planerat Mias överraskningsfest oxå, lr vad man nu ska kalla det :D
Men nu ska jag gå så hej då : )

18 Februari

Två lektioner blev inställda idag, så då hade jag bara två lektioner !
På lunchen så åt jag och Sara med Julia, det var så längesen jag träffade henne. Hon praoar på Gallerix så då får hon nog gå och äta när hon vill. Vi planerade att köra skoter med varann någon dag, hoppas att det blir.
Jag och Julia är haha lite svaga så vi kan int dra igång en skoter. Jag fick en ny skoter för ca. två veckor sedan, och den har elstart så jag ska kunna få igång den. Men Julia har inte det på deras skoter så hon vet int hur det ska gå att få igång den. Men vi får väl hjälpas åt i värsta fall ^^.
Efter skolan så satt jag kvar och sydde på mina bordstabletter, medans Sara ritade hon och mig på tavlan.
Haha vi blev skitfula, det skulle föreställa oss som vi kommer att se ut när vi blir äldre.

Nu hoppas jag bara på att mamma kan skjutsa mig till Sara så att vi kan göra bort lite läxa tsmns.
Sen så har ju jag och Ida tänkt att köra skoter på lördag, men då ska troligtvis mamma och pappa på Burträskmarknaden och jag hade velat följa med. Så jag hoppas att vi kan ändra skoterkörningen så att vi kan köra på söndag kanske ? Men vi får väl se, det kanske blir så att vi far på marknaden på söndag så, det skulle vara bra ! =)

Och gissa vem som har namnsdag idag ? Det är Frida och Fritiof, så då har jag namnsdag :}

Men snart är nog maten klar så jag ska nog inte skriva nå mer.

Hejdåå : )

17 Februari

HAHAHAH
Måste bara berätta om igår!
Jag och Josef (Josefine) satt vid teven och såg på 90210. Helt plötsligt så ringde telefonen och jag sa att jag inte ville svara. Så då gick Josef surt till telefonen och svarade. Jag hörde bara att hon skrek "Jag ser på teve, hej då !" och hon lät då inte trevlig, så jag tänkte att det måste ha varit mamma som ringt och skulle säga något onödigt. Josef lade på luren väldigt sagta och jag undrade vad hon höll på med. Sen gock hon tillbaks och satte sig i soffan. Då sa hon "Jag är inte säker på att det där var mamma" och lät lite rädd, men skrattade lite smått. Jag fick färsta damputbrottet bah VA?!
När 90210 var slut så ringde Josef till mamma och frågade om hon hade ringt. Då sa mamma att hon inte hade det. Då började jag att skratta och sprang ner och kollade på telefonen där nere vem det var som hade ringt senast. Jag kände inte igen numret så jag sa det till Josef och hon sa det till mamma. När jag kom upp så hade Josef lagt på luren, då frågade jag vem det var som hon hade skrikit åt, och då sa josef "Det vill du inte veta". Då fick jag värsta dampet och då sa Josef att det var Agneta, en kompis till mamma. Det värsta är att hon ska komma och hälsa på snart någon ggn. Jag höll på att skratta ihjäl mej, Josef med, men jag hörde att hon skämdes också. Sen hade mamma ringt och bett om ursäkt till Agneta. Hon hade då sagt "Nja, det hade då varit bättre om hon inte hade svarat alls om hon skulle skrika så". HAHA !

Idag så har jag varit på skolan och sytt hela dagen. Det gick skit ! Tygbitarna ville inte hamna på plats. Vi ska snart börja sy blusar, eller skjortor om man vill. Jag ska sy en blus. Men först så gör man så kallade "detaljer", då tränar man på att sy. Då syr man typ en ärm för sig, en krage för sig osv. Det är asjobbigt ! Man vill ju som börja sy blusen som man kan ha användning för och som kommer att bli ett helt klädesplagg och som man kan pröva eftersom. Men, men, ska blusen bli bra så måste man träna på att sy detaljer bra först.
   När jag och Sara stod och strök (eller pressa som man kallar det) våra detaljer så kom det in en äldre man i klassrummet. Då fulade Sara till sig och sa "Who's that, your father?" och jag höll på att dö ! Det är mycket roligare att ha hört henne säga det på riktigt men hon lät bara så fult så jag var bara tvungen att berätta det. 
   Sen så håller Josse på att filma jag och Sara med mobilen i smyg. Så nu har vi börjat ge igen och filma på henne tbx, och hon blev så ägd idag ! Sen ägde hon ut mej men det spelar ingen roll (A).

Har några bilder som jag tagit under dagen:

 Sara sitter vid datorn. : )

 Sara försöker komma på hur hon ska sy. =/

 Sara sträcker på sig. ; )

 Dom där jäkla tygbitarna ! =)

 En snygg bild. Made by Sara Nyström ! =D


16 Februari

Nu sitter jag vid mammas dator och skriver med en hand, i andra handen ligger kattungen Cadillac och sover. Haha han smaskar typ i sömnen ^^. Jag vill inte att vi ska sälja kattungarna, jag skulle vilja behålla alla tre (A). Men tyvärr så måste de säljas, så är det när man är kattuppfödare =( Kisseungarna är faktiskt precis fem veckor idag.

Ikväll är det 90210 ! Det ska bli så kul att se det för det var så spännnde senaste avsnittet =)
Adrianna fick veta att hon är gravid ! Och vad ska Navid säga om det ? =( Annies familj och Naomis familj fick veta att Sean inte är Harry och Tracys son. Tracy hade också redan hunnit ge Sean massa pengar !

Förrästen, Julia har namnsdag idag. Grattis JULLIS BULLIS !

Här ligger Maya, Izabell och kisseungarna (när de var mindre) Mercedes, Ferrari och Cadillac.

Här ligger Maya, Izabell och kisseungarna (när de var mindre) Mercedes, Ferrari och Cadillac.

90210

90210

15 Februari

Idag har jag varit ute och kört skoter med pappa. Vi körde både i Medle och i Klutmark. Sen körde vi och hämtade upp Sara. Hon och Emelie var hos oss ett tag och vi fikade banankaka <3
   Jag har just sett filmen "Nu är det kört", och varje gång jag ser den så blir jag som lite kär i Corey Haim för han var såå sööt ! (L) Sen så är den filmen så rolig och jag blir så glad av den.
   Jag längtar så mke till sommaren, och spela in film ! Det var ett tag sen vi spelade in och man fick "skådespela" och det är så otroligt kul ! Jag vill ju bli skådespelare men jag har nog ingen chans, man måste nog bo typ i Stockholm för att få en chans. Jag menar, alla auditions och sånt är ju där nere så. Sen så vet jag inte ens om jag är bra, men jag tycker att det är kul så.
   Igår så såg jag och Josef på "A cinderella story" men vi hann inte se klart den eftersom att vi blev så trötta. Så om ett litet tag ska vi nog se slutet av den. Haha vi fick värsta rycket igår för vi var skit sugna på att se den filmen. Sen så är vi också så sugna på att se "Dirty dancing 2" så den ska vi nog se sen. Det blir då mke film ikväll, men det blir kul ^^.
Jag hade även velat se en film med Joshua Jackson, men den går alldeles för sent i natt så det blir då inget av : (
   Imorgon så är det skola, och det suger ! På torsdag har vi engelska prov och då måste jag träna på det i veckan och jag hatar att plugga ! Men som tur är så har vi syslöjd hela dagen imorgon och så har vi inte så lång dag, och det är bra att tänka så : )
   Väntar nu bara på att Josef ska komma sig ur dushen så vi kan se på filmerna innan det blir för sent.
                                                                                 Men ha en bra kväll allihop =)

14 Februari

Alla Hjärtans dag
Igår så var ju jag på melodifestivalen.
Det var kul, men det var inte någon låt som jag kände direkt att jag tyckte om.
Måns och Jennifer Browns låtar var nog mina favoriter av dom.
Vi satt ganska långt bak, men man såg ändå ganska bra för man såg hela scenen,
men jag som har sämre syn såg väl inte lika bra som de andra jag var med ^^.

Idag är det ialla fall Allal hjärtans dag, och Emelie och Sara kommer vilken sekund som helst.
Vi ska se melodifestivalen hoppas jag och äta lite gott ^^.
Vi har bakat några chokladhjärt muffins som vi ska bjuda på =) Och dom är jättegoda :}

Jag vill då hälsa er alla en bra Alla Hjärtans Dag : )





Jag och Sara på Melodifestivalen


.

Melodifestivalen !

13 Februari

FREDAG DEN 13de!
Jag är ganska stressad. Sara kommer snart och vi ska fara kl.17.45 till isladan på genrepet.
Det ska bli så kul och jag är nästan lite nervös ;P

Haha, idag så har vi planerat hur vi ska fira Mias 18-års dag :) Det kommer att bli så roligt, och Mia har gått runt och nästan skakat för att hon tror att vi ska hitta på nått jätte taskigt (t.ex. att hon ska gå runt med jättefula kläder på stan).

Jag hann faktiskt klart manuset igår! Jag hoppas att filmen kan bli klar senast nästa sommar :)

En sak som är kul är att vi inte har någon fotografisk bild nästa vecka, då slipper man Olle...jippie !

Hare =)

Sara gjorde en rolig bild av mej ^^.
Sara gjorde en rolig bild av mig ^^.


12 Februari

Halloo !

Känner mig riktigt stolt över mig själv :}
Jag har just gjort matteläxan och jag klarade den ! förrutom att jag inte förstod några tal men, hehe.
Och mamma berättade att vi kanske ska äta tacos på lördag, MUMS !

När jag kom hem efter skolan idag så läste jag TV-tidningen i typ en timma kanske^^. Jag älskar film och sånt så jag hade kunnat läsa ännu mer, men då skulle min familj börjat klaga på mig ;P
Jag läste att en av mina favvofilmer "The Outsiders" skulle gå på tisdag. Men den skulle gå ganska sent, så jag får väl be mamma att fixa videon så vi kan spela in den :) ÄLSKAR DEN FILMEN !

Imorgon är det iallafall fredag och jag ska se på melodifestivalen i förväg =) Längtar!
På lördag så är det ju alla hjärtans dag och då måste jag fixa nått till mina kompisar ! Jag hoppas vi kan hitta på något tillsammans, det vore kul.
Och jag hoppas att det inte blir för kallt i helgen så man inte fryser ihjäl om man ska köra skoter. Jag är så sugen på att köra så det kan väl få bli lite varmare? Fast inte för varmt så att snön smälter bort !

Skrapade just min aplott på ap, jag blir så sur ! Jag får alltid nitlott, 3p eller 5p. Nån ggn har jag fått 15 och 20p men jag blir så arg för typ varje ggn så får jag två biobiljetter, det är så irriterande, och det vill jag ha så mkt ! =)

Men nu ska jag fortsätta att skriva på manuset till filmen, ... ses =)


 


11 Februari


Hej, välkommen till min blogg !

Dagen har inte varit så speciell men ska ändå berätta om den^^.
Hade fotografisk bild på kaplan på morgonen. Vi har "bild-Olle" som lärare och det är typ ingen som orkar med honom. Han säger så konstiga saker och ibland fattar ingen vad han riktigt säger. Då börjar alla skratta åt honom och han tror att han är så rolig då. Han är så trög ! haha.
Mia, Sara, Josse och Johanna har retat mig lite (fast det är mer på skojj^^). Så jag har laggat lite på dom oxå, haha.
På engelskan så skrattade typ jag och Sara ihjäl oss för vi hade haft en hörövning och det var typ ingen som hade hört vad en person på skivan hade sagt. Jag hade skrivit nått jättefult så jag och Sara höll på att dö! Jag har inte mitt papper här, men jag kan berätta nån annan ggn vad jag skrev ;P
Efter skolan så satt jag och Sara kvar och sydde på våra bordstabletter. Vi ska visa upp dem för klassen på måndag så dom ska nog helst vara klara då.
Sen åkte jag med Saras familj och när jag kom hem så åt jag kyckling :)

Jag längtar tills på fredag. Ska på genrepet inför melodifestivalen då. Vi är några på hantverks som har gjort korsstygn "LET YOUR <3 BEAT SKELLEFTEÅ" och sytt fast på halsdukar som kändisarna som ska sjunga ska få. För att vi gjorde det så fick vi biljetter till genrepet :D

Men nu måste jag gå och göra lite läxa, sen så ska jag se på Top Model ! :)

Hejjsvejjs !





Välkommen till min nya blogg!

Hejjhejj !

RSS 2.0