28 Februari

Jag, Mia, Johanna och Josse var hos Sara och gjorde projektarbetet idag. Det gick då frammåt och vi fick ihop några timmar =)
När jag kom hem så nördade jag lite Sims, och sen så har jag och Josef även hunnit se Can't Buy Me Love =)



Patrick Dempsey & Amanda Peterson
CAN'T BUY ME LOVE


27 Februari

Igår var jag och josef hos Sara och Emelie och såg på Avatar. Den var superbra! Fast jag gillar ändå Titanic mer., shit vad jag blev sugen på att se den nu!
Har inte gjort så mke idag. Har bl.a. spelat The Sims 2. Snart hoppas jag att man får äta i det här huset. Sen så ska jag se på Melodifestivalen och efter det blir det att se på Lost. Men nu snackar Josef om att vara med Tess och Jull, så det kanske blir så att vi hittar på nått med dom =)
Det känns iaf superskönt med helg. Men jag har det riktigt bra på Din Sko, så det är inget fel med det, men man kan ju behöva vila också. Detta blir min sista vecka, sen är det sportlov och sen så börjar jag om skolan igen, FYYY! Har inte gjort alla läxor som ska vara klara innan vi kommer tbx. har knappt gjort en av dom =S
Men jag ska sluta oroa mig över det nu, jag får väl göra det nästa vecka så det är klart innan sportlovet (kommer aldrig hända).
Sen så måste jag berätta om hur korkad mamma är. Senast Skorpan fick kattungar så fick hon sex stycken, och det var bara en av dom som överlevde. Två var dödfödda, sen så dog det tre stycken eftersom. Det var helmysko, dom drack mjölk och så, men sen så blev dom bara slöa helt plötsligt... Det var inte en rolig sommar. Efter att det hade hänt så sa jag till mamma att Skorpan inte skulle få mer kattungar, eftersom att det måste vara nått fel, och det är inte roligt att måsta begrava kattungar som man börjat gilla. Men den största anledningen till varför jag inte vill att hon ska få mer kattungar är för att det var så jobbigt för Skorpan att föda döda kattungar.
Nu så har mamma planerat i smyg att inte ge Skorpan några p-piller. Jag blev så förbannad när mamma sa att Skorpan hade haft herrbesök. När jag kom hem efter skolan så var skorpan med nån hankatt på bron (A). Visst, det kan vara värt ett försök, det kanske bara var nått fel på den senaste kullen hon fick. om hon får en till kull så kanske alla är friska och krya. Men vem vet, tänk om det inte blir så? Jag sa till mamma att om det händer Skorpan nått så är det hon som ska fixa det och betala veterinärbesök om det så behövs. Men det vet jag att hon inte kommer göra.


avatar-blue_670
AVATAR



Crazy Lady, hon som överlevde i förra kullen =)



24 Februari

Missade bussen idag då jag skulle hem, såg hur den körde iväg. Så jag fick åka med en senare buss =(
Har läst tv-tidningen, sett på Dawson's Creek och spelat lite Sims 2 (A) Ska gå och sätta mig vid teven nu, för Josef ska visst sitta vid datorn och göra nån läxa.



Katie Holmes, James Van Der Beek, Michelle Williams & Joshua Jackson
DAWSON'S CREEK

 


22 Februari

Sitter och lyssnar på musik från Buffy-Once more with feeling =) Dom gör väldigt bra ifrån sig fastän dom inte är artister...
Åt på Subway idag och jag fick riktigt ont i magen efter. Blev så mätt så jag trodde jag skulle vara mätt i flera veckor. Nyss så blev jag bjuden till Johanna för att vi ska fira Mia som fyller 19 idag! Grattis till hon =) Börjar undra om jag kan få i mig nån tårta? Men, det blir nog inga problem ;P Men sen så har jag ju osett om jag får nån skjuts...
Ikväll är det dessutom 90210, men det kan jag se på datorn om det blir så att jag får mig till stan =)



Grattis Mjaou !!! =)

21 Februari

Ska mest bara ta det lugnt idag. Det blev tyvärr ingen skoterkörning för det var för kallt och vi inte hann. Så då blir det att se på film och sånt idag för mig =)
Såg planet 51 igår. Den var jättebra. Hahah riktigt rolig! Den är som en omvänd E.T. Det handlar om utomjordingar, och en dag så landar det en människa på deras planet... Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag att den skulle vara otecknad när Josef först berättade om den. Men jag blev då inte besviken, för jag tycker att tecknat är nog så bra (A)


PLANET 51


20 Februari

Hade en toppenkväll igår! Det var fest för Mia som fyller 19 på måndag =) Så tack alla för en supertrevlig kväll =D
Snart blir det att fara på Burträskmarknaden och sen kanske det blir att köra skoter. Har inte riktigt någon aning om hur det blir med det än...
Senare ikväll så kanske jag, Sara och julia skulle till nånting som mimmi ska ha, eftersom att hon fyller år idag =) Men det har jag inte heller någon aning om det blir nått av ;P
Jag kommer nog även att se på Melodifestivalen om jag hinner. Men jag tycker att den har varit värdelös hittills, lr iaf låtarna. Vissa funkar helt okej, men de flesta vette jag tusan vad det är :S Nu är det ju bara två deltävlingar kvar, så jag hoppas att nån av dom bidragen kommer vara bra.

Har ju haft borta min sladd till kameran, jag är så otecknisk av mig men jag tror att det heter USB-sladd, den man använder då man ska föra över bilder till datorn (A) Men det var faktiskt mamma som hade slarvat bort den, och för några dagar sen så hittade hon den. Så nu har jag hett in massa bilder på datorn. Flera är från i somras och sen så är det även bilder efter det, som bilder på Dixi, från min födelsedag och från halloween =D Tänkte att jag kunde lägga in några bilder från halloween =)










18 Februari

Idag har jag namnsdag!!! =D Inte så speciellt, men det är ju väldigt kul att höra folk gratta en och man själv inte förstår varför (var innan jag kom på att jag har namnsdag). Men det är ju kul att folk vet att jag excisterar (A)
Ikväll blir det att se Vampire Diaries. Tyckte inte att det verkade så bra, men måste fortsätta att se det för det kan ju bli bättre. Och speciellt eftersom att det är samma som gjort Scream och Dawson's Creek =)

Lägger in bilder från alla hjärtans dag, då jag, sara, julia, Lisa, Mia och Johanna åt pizza på Dallas och var på bio =D





Hahah, Mia är så söt (A) Hon hade tagit med sig ett geléhjärta åt oss var (sista bilden) =)


17 Februari

Har riktigt ont i fötterna, speciellt i hälarna, efter praoen. Man går ovanligt mycket, vilket inte mina fötter är så vana vid (A) Men nu tycker jag att det är riktigt roligt att praoa, och gör det hellre än att gå i skolan.
Ikväll, eller rättare sagt, typ snart, så ska jag och Josef se på One Tree Hill. Sen så hade pappa köpt semlor, och jag har tagit bort mandelmassan från en och hett i marsankräm lr vaniljkräm lr vad det nu är. Så det blir att äta en semla idag oxå (A) :] Tjock som jag är.

Lägger in bilder från igår, då vi var i Piteå på utbildningsmässa =)





16 Februari

FETTISDAG

Dagen började bra. For till Piteå med skolan på nån utbildningsmässa. Hade riktigt trevligt med sara, Mia och Johanna =)
Men lyckan vände då jag kom hem. Blir så irriterad på alla. Dom tror att dom är så jäkla bra. Christoffer åt upp min alla hjärtans dag bakelse som mamma hade gjort till mig, och hon gick med på att han skulle få äta den. Är det inte tid för Christoffer att flytta hemifrån?

Vill även gratta Julia på hennes namnsdag =) Grattis!

Nu är det bara att peppa tillpå fredag då Mia ska ha sin super nineteen =D

Btw, jag är nästan säker på att Caddie är kär i Maya, han följer efter henne typ hela tiden, och han kollar på henne nästan hela tiden ;P

Igår såg jag på 90210, som jag vanligtvis gör alla måndagar, och jag blir galen! Liam (Matt Lanter), asså går det vara snyggare? Kanske, men han är då på min top 5 lista ;P hahah

Top 5
Har ingen riktig aning om vilken ordning, men dessa skådisar är iaf med på listan:



Johnny Depp, Hayden Christensen, Matt Lanter, Zac Efron och James Marsters (då han spelar Spike).

Sen ikväll blir det då att se på Buffy och kanske äta en hemmagjord semla, om inte Christoffer eller någon annan äter upp den oxå.



Tycker egentligen inte att semlor är någon hit. Men när mamma gör dom hemma så får jag och josef semlor med vaniljkräm i =) ...Och det är mycket godare ! =D

Ha en bra fettisdag allihopa! =)


14 Februari

♥ ALLA HJÄRTANS DAG ♥

filmFilmMelodifestivalenFilmBio

Är så himla mätt så jag tror jag kan sprängas vilken sekund som helst. Har varit på bio med Mia, Johanna, Sara, Lisa och Julia. Det var supertrevligt! Först gick vi och åt pizza på Dallas. Sen gick vi och köpte godis och snacks på ica, och efter det så gick vi till bion. Vi såg på Valentine's Day, och den var braaa! Mest tack vare bra skådespelare (var jättemååånga kända skådisar som medverkade). Den var rolig och romantisk =)
Blev en riktigt lyckad Alla Hjärtans Dag. I vanliga fall så brukar inte denna dag vara så speciellt rolig för mig, men den här var det, tack vare mina underbara kompisar! =)
Jag älskar ju film, så måste bara berätta vad jag såg för filmer igår. Först såg jag på Sorority Row med bland annat Matt Lanter (L) ! Den var riktigt bra från början, sen var den väl okej, ungefär som skräckisarna brukar vara nuförtiden. Men helt klart sevärd var den. Haha, efter det såg jag på Tillbaka Till Framtiden som gick på teve. Vet inte hur många gånger jag sett den filmen, men den är så bra så jag skulle kunna se den om och om igen! Senare på kvällen, efter Melodifestivalen så såg jag på The Jungle Book. Vilken fin film! Var första gången jag såg den otecknade jungelboken, och den var riktigt bra. Hade fått den av Julia... Tack Julia! =D




Bl.a. dessa skådisar medverkade i Valentine's Day:
Anne Hathaway, Patrick Dempsey, Julia Roberts,
George Lopez, Jessica Alba, Jamie Foxx,
Taylor Swift, Taylor Lautner, Jessica Biel,
Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Jennifer Garner,
Topher Grace, Queen Latifah, Emma Roberts.
Och även med bl.a:
Kathy Bates, Eric Dane, Hector Elizondo
Carter Jenkins, Shirley MacLaine, Bryce Robinson,
Och nu orkar jag inte skriva mer...

Nu hoppas jag alla haft en bra alla hjärtans dag =) Ska dra, pusshej.


13 Februari

Är så glad för att det är helg nu, men det går ju fort tills det är måndag, det är synd =( Tycker man borde ha helg i tre dagar och ha skola i fyra. Men nu praktiserar jag ju på din sko, så det blir inge skola för mig. Jag tänkte att nu när man har prao så slipper man läxa, men då fick vi ändå massa läxa som vi ska ha gjort innan vi kommer tillbaka till skolan igen.
Var så slut igår efter praon. Jag hade jätteont i fötterna, och det kändes som att mina knän skulle gå av (har problem med mina knän). Det är det som är så skönt med helg, man får slappa och vila. Jag har inte sovit mke i veckan så idag sov jag ganska länge, och ska göra det imorrn oxå =)
Igår kväll så for jag och Josef till Sara och Emelie. Vi gick till Theres och Julia för att se Sherlock Holmes (2009). Jag var väldigt trött och höll på att somna under hela filmen. Kan tyvärr inte säga om den var bra eler inte, kunde inte riktigt hänga med. Den verkade okej, men för mig igår, så var den inte så bra =( Måste se den nån annan ggn då jag är vaken så jag kan bedömma om den är bra eller dålig enligt mig. Men jag kan då säga nu att det var bra skådespelare med i filmen =)


Jude Law, Robert Downey Jr & Rachel McAdams
SHERLOCK HOLMES
(2009)

 


9 Februari

Har haft en rolig första praktikdag. Jag praktiserar på Din Sko och jag känner att det kan bli riktigt kul. Först var jag orolig att jag inte skulle klara av att vara där i fyra veckor. Men efter idag så tror jag att jag verkligen kommer att klara det. Personalen var mycket trevlig (har aldrig praoat på någon plats där personalen varit trevligare) och jag fick göra roliga saker. Har blivit less på att jobba på klädesaffärer och plocka upp och larma kläder hela dagarna. Så nu kommer det nog bli roligt med något nytt, nämligen skor.
Beställde även tyg till min studentklänning. Den blir vit med vit spets. Jag hoppas verkligen att den blir bra, för jag gillar kombinationen mellan det vita tyget och spetsen, det blev väldigt gulligt. Men jag ska inte förvänta mig för mycket, för efter jag har sytt kart den så vet man aldrig hur den kan se ut.
Ska alldeles strax se på Buffy. Förrästen, såg ju på 90210 igår, som vanligt. Och jag tror jag dör! Liam (Matt Lanter) är så himla snygg, jag smälter!!!



Liam (Matt Lanter) 90210.



Naomi (AnnaLynne McCord) & Liam (Matt Lanter) 90210.


8 Februari

Har blivit så sugen på sommar nu. Jag har kollat på gamla bilder från då man gick på Sörböle... Haha, saknar inte dom tiderna, men saknar kompisarna. Vi umgås inte längre, det är synd, och så vill jag INTE att det ska bli med kompisarna man fått på gymnasiet. Jag vill ha sommar, men samtidigt inte, det här har varit bland dom bästa tiderna i mitt liv (om man inte räknar med min barndom då).
Jag har hittat en bikini som jag vill ha på H&M. Älskar den! Måste köpa den! Det var jättelängesen som jag köpte en bikini, och nu är det på tiden att jag köper en ny =)

Lägger ut några gamla bilder...


Josef och Jag på väg till Åland -06 =) Hahaha så små!



Skolavslutningen i 9an och så ville jag bara lägga ut den här fina bilden som Josef tog på Skorpan för längesen, då man ser hennes spegelbild i fönstret och vårat hus i bakgrunden (men Josef syns oxå lite =P) =)


7 Februari

Har suttit och kollat på Mia och Lisas blogg (http://www.doitw.blogspot.com/) och man får gamla minnen då man ser bilderna från i somras och sånt... Jag vill att det ska bli sommar!
Jag har fått så underbara kompisar efter att ha börjat gymnasiet, vi får inte förlora kontakten efter vi tagit studenten!!!

Haha, kopierade några bilder från deras blogg (A)...



Mia, Johanna, jag och Sara på skolavslutningen förra året =)



Mia och jag, tror det var nån ggn i maj... =)



Och sist, men INTE sämst, hahahahahah Mia och Sara provar glasögon i Piteå =)



6 Februari

Filmfilmtvfilmfilm

Igår såg hela "gänget" The Final Destination hos Theres och Julia. Och jag måste säga att jag blev väldigt besviken. Den går inte att jämföra med dom andra filmerna. Visst, den gick ju att se, men dom tre första filmerna är ju superbra, och den här var nästan lite långtråkig. Nä, så när jag ska se en Final Destination film så kommer jag att hålla mig till dom tre första.
Ikväll såg jag på Melodifestivalen, och det var då ingen som jag tyckte var speciellt bra. Vissa funkade, men jag hoppas det blir bättre dom andra deltävlingarna.
Såg nyss Virgin Territory, bara för att Hayden Christensen är med i den. Han är så grymt snygg!!! Jag har aldrig sett en film där han inte är snygg. Har sett lite ur Life As A House idag. Asså jag kan se den filmen hur många gånger som helst. Det är en superbra film, men det bästa är ju Hayden Christensen ! =)
Och inatt blir det att se Lost. Blev så förbannad då jag såg att det är sent inatt, brukar ju börja tidigare.



Hayden Christensen (L)


2 Februari

Är förkyld. Började nysa väldigt mycket i lördags. Först trodde jag att jag var allergisk för Dixi, men på söndamorgon hade jag ont i halsen och började inse att jag måste vara på väg att bli förkyld.
I morse var jag jätteförkyld, hela huvudet kändes som en tjock fet klump som bara ville falla ner på golvet. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Och vad har jag gjort? - Typ nästan ingenting. Tränat lite på prov, tänkt på mormor (är på akuten) och sen så har jag suttit vid datorn. Och för att inte glömma, jag har druckit te, te! som jag inte dricker ofta. Kan inte ens göra te typ. Eller visst, ibland lyckas jag, men oftast smakar det antingen för lite eller för mycket. Igår misslyckades jag första gången, fick hälla ut det, andra gången smakade det bättre så jag tvingade i mig det. Men i morse lyckades jag faktiskt! Förrutom att mamma klagade på mig för att jag hade använt för mycket te... men det smakade då bra =P

Helgen var rolig, litt att börja med. Var på förfest hos Johanna. Åkte sedan taxi till Station 8. Vi hade riktigt kul! =) Men på lördan och söndan satt jag med svenska bokrecensionen typ hela dagarna. Plus att jag blev förkyld under dom dagarna oxå =(

igår for jag, mamma och Josef och hälsade på mormor på akuten. Mormor hade fått ett litet rum bakom ett skynke längst in i korridoren för att det var fullt överallt. Hon var så söt när hon gick runt där med nattlinne. Jag kunde inte sluta tänka på vilken tur jag har som har en sån underbar mormor! =)
När jag kom hem så märkte jag att jag hade fått ett sms av Mia. Jag började skratta, jag hade blivit bjuden på hennes "My sweet nineteen". Jag sa nyss till henne på msn att hon skulle ha skrivit "My super sweet nineteen", det hade låtit bättre. Haha, då sa hon att hon glömde det och får ha det när hon fyller 20 ist. xD
Såg på 90210 idag (såg det inte igår för jag for ju och hälsade på mormor) och jag kan inte sluta dreggla över Liam (Matt Lanter), Så himla snygg kille alltså!!! men ikväll blir det att träna lite mer på provet och sen se på Buffy. =)




Lite flummbilder på mig, Isabelle, Julia och Mia =)


RSS 2.0