26 Oktober

Idag gick jag och Josefine en promenad med Dixi. Vi träffade Susanne som var ute och gick med Molly. Dixi blev alldeles galen. När vi kom hem så gjorde jag och Josefine maten för mamma och pappa var och hälsade på farmor på lasarettet. Sen såg vi på Buffy, shit vad bra avsnitt det var idag! Och Spike är så snygg, likaså Angel, men han var inte med i nått av dagens avsnitt. På tal om Buffy, jag ska alldeles strax se på Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren. Där är ju bl.a. Sarah Michelle Gellar med, likaså snyggingen Ryan Phillippe =) Haha, jag såg nyss på Scary Movie 3, den är så ful så den är rolig. Senare ikväll går även Sleepy Hollow. Tv400 har ju nån Halloween-vecka, så det blir att se många skräckisar nu på lovet. Men det går typ mest bara filmer som jag redan har sett, som dom jag sett/ska se ikväll har jag redan sett. Då vet man redan när det ska bli hemskt, jag vill ju bli skrämd. Sen så vill jag även se några skräckisar som vi har hemma, men dom är på VHS, och den är inte inkopplad sen vi fixade Viasat. Men det räcker nog ändå med filmerna som går på teve.

25 Oktober

Såg för en stund sen på Top Model 12. Nu är det bara sex mdeller kvar, och jag hoppas att Fo får vinna, men jag är lite tveksam om det kommer att bli så. Men man kan ju alltid hoppas.
Idag såg jag på filmen Sex And The City. Den var riktigt bra! Jag har inte följt serien, men efter att ha sett filmen så blev jag riktigt sugen på att se serien.
Jag och Josefine gick ut och Gick med Dixi för några timmar sen. När vi kom hem så hade vi jätte blöta sockar. Det duggregnade ute, så sen kommer det väl att bli slaskigt och efter det isigt och halt. Jag oroar mig över hur många gånger jag kommer att ramla. Dixi börjar bli duktigare då man är ute och går med henne efter trottoaren. Hon brukar alltid strejka och stanna av. Visst, det händer nu också, men inte lika ofta som förut. Några gånger har hon faktiskt varit riktigt duktig och aldrig strejkat under promenaden.
På tal om Dixi, igår så gick jag med henne till Angula. Vi snackade om vi (jag, Angula, Susanne och Sara) skulle hitta på något nån dag under lovet. Men vi bestämde att vi ska snacka med Susanne och Sara och så får vi se när det passar bra för alla.
Igår löste sig det med skjutsen. Vi hade typ en "filmkväll" hos Johanna. Först såg vi på Batman Begins, men vi hann inte att se slutet för då började Little Miss Sunshine. Det var en riktigt rolig film. =)
Snart ska jag se på Love Actually. Bara jag inte får för mycket julkänsla, det känns lite tidigt för det ännu. Jag vill inte att jag ska vara nästan "less" det till jul. Inte för att jag tror att jag kommer vara det, men visst är det ändå lite för tidigt att visa julfilmer redan nu? Det visas ju jättemånga julfilmer nu. Vi snackade om det igår. Man vill ju inte ha för mycket "jul" nu då det bara är oktober, det är ju faktiskt Halloween nu... Eller det är ju inte ens Halloween riktigt än. Jag älskar julen, men då ska det faktiskt vara jul också.



Hugh Grant & Martine McCutcheon
LOVE ACTUALLY


Thomas Sangster
LOVE ACTUALLY


24 Oktober

BUUUUUUUUUUUUUUU, DET ÄR HALLOWEEEEEEEEN!

Nu har vi äntligen fått det efterlängtade novemberlovet, lr kan man kalla det för novemberlov? Det är ju mer oktober än november. Men skit samma vad jag kallar det, det är ju iallafall lov!
Igår var jag hos Sara, vi spelade Sims och såg på Idol. Niklas åkte ut, och vi hade typ suttit hela kvällen och snackat om hur lika Theres och han är. Dom är som kopior. Jag sa att om dom skulle få barn så skulle man då veta hur barnen kommer se ut.
Idag såg jag på I Could Never Be Your Woman som gick på tv1000. Det var en riktigt bra film.
Ikväll så ska jag och Sara till Johanna, och vi ska vad jag vet tillsammans med Mia se på nån film. Hoppas bara det ordnar sig med skjutsen för jag och Sara. Vi hade tänkt att se på Little Miss Sunshine som går på 4an kl.21.30 ikväll. Men vi vet inte säkert, det kan bli så att vi ser nån annan film. Men det ser jag fram emot, bara jag och Sara tar oss hem på nått sätt.
Det som känns allra roligast nu är att det är HALLOWEEN! =D


Halloween -08
Halloween -07


14 Oktober

Har haft textil på skolan idag. Jag gjorde typ inte så mke, men jag har stickat klart en sida på tröjan, om det nu ska bli en tröja...
Jag, Sara, Mia och Josse gick till Din Sko och frågade om vi kan få låna skor av dom till modevisningen, och det fick vi! =) Innan vi gick tillbaks till skolan så hälsade vi på Johanna på Buketten. Hon hade en riktigt snygg utstyrchel (vet inte hur det stavas). =P
Idag blir det en rätt så jobbig dag, likaså imorrn, för jag måste träna på religion provet som vi har på fredag. På tisdag har vi prov i engelska och läxförhör i samhälls, så jag får det lite stressigt nu de närmaste dagarna. Men som tur är så är ju Buffy, och det gör mig på gladare humör. Sen ikväll så hade jag också tänkt att se Bring It On, och om jag ska hinna se det så måste jag nog börja plugga nu.
Men jag måste bara säga hur mke jag dampade på Katherine i Desperate Housewives igår! Då kommer hon där och ska låtsas trösta Mike, åsså försöker hon kyssa honom! DAMP! DAMP! DAMP! Sen så ljuger hon om att han har flirtat med henne! ÅÅÅH jag blir så arg på hon. Men jag älskar Desperate ändå. =)



Kirsten Dunst & Jesse Bradford
BRING IT ON


Men nu måste jag gå och plugga =( hejdå!




12 Oktober

Sitter vid datorerna på skolan med Sara, Josse och Elin. Sara sitter och kollar på aftonbladet (som vanligt) och Elin sitter och nynnar på nått. Vi fick sluta 1,5 h tidigare från historian. Vi fick tillbaks några inlämningsuppgifter, och jag blev så chockad när såg vad jag har fått för betyg på den. Trodde verkligen inte att det skulle gå så bra. Nu väntar vi på att matsalen ska öppna, Sara håller väl på att hungra ihjäl, som inte har ätit nån frukost.

11 Oktober

I helgen har jag inte gjort så mke.
Jag var hos Sara i fredags. Vi skrev var sin loggbok, såg på Idol, och på Mannen Som Talar Med Hästar och åt chips och kakor =P Var så jäkla trött i slutet av filmen, den var längre än jag hade trott. Jag började undra om Sara, Josefine och Emelie också var trötta, och när jag vände mig om och kollade så låg alla tre och sov. Det blev så att jag och Josefine for hem innan filmen slutat, blir kanske så vi ser klart den nån annan gång.
Igår gick jag och Josefine en lång promenad med Dixi. Först gick vi till skolan och sedan till vägen som går mot klutmarksbacken, vände om och gick mot sågen, gick upp mot Angula och sen hem. Dixi var ganska slut när vi kom hem, likaså jag. På kvällen så gick det ju typ inget bra att se på på teve. Det blev så att jag och Josefine såg på 2 Fast 2 Furious, hade tänkt att se på Final Destination 2, men jag blev för trött ^^. Men jag har sett den filmen förut och så har vi den hemma, så jag missade då inget.
Idag har jag mest suttit vid teven och slappat. Jag gick ut med Izabell en stund runt på gården. Hon verkade ha så roligt, att vara innekatt kan nog inte vara så kul. Izza och Maya inspekterade typ halva gården och sprang runt och lekte. Men Izza blev typ halft strypt ibland då jag inte hann med (A). Som tur är så överlevde hon utan några skador, så nu ligger hon i fåtöljen och sover. Haha, såg på Mammas Pojkar som gick i repris idag, så roligt program! Får inte missa det i veckan. Ikväll hade jag tänkt att se på Over Her Dead Body, det verkar vara en riktigt bra film, så det ser jag fram emot :)


9 Oktober

Idag är det FREDAG! :)
Ska se på Buffy till kl.18.10, sen ska jag äta grillat, efter det ska jag och Josefine till Sara och Emelie. Hos dom så ska vi se på Idol och Mannen Som Talar Med Hästar (såg den inte igår). Jag och Sara måste även skriva våra loggböcker till projektarbetet. Blev så förbannad när jag kom hem och satte mig vid datorn. Jag fick mig in på fc, men det gick inte att få fram loggboken, för mamma har inte Microsoft Word på hennes dator. Hon snackar om att det kostar att få det på datorn, och det var tydligen dyrt. Hur ska jag då göra varannan vecka då jag ska skriva loggbok? Jag får väl skriva det på morgon på skolan eller stanna kvar efter vi slutat... så jobbigt.
Men nu måste jag ändå vara glad, för det är ju HELG! :)

Har sett på massa bilder från när Cadillac, Mercedes och Ferrari var små kisseungar. Det är roligt att se på Cadillac eftersom att jag har fått följa hans uppväxt och vet hur han ser ut nu då han är väldigt mycket större än vad han var då.






Sö söta de var och är fortfarande. Det blev ganska många bilder på Ferrari, men han var så rolig på så många bilder =)


8 Oktober

Idag bjöd Mia, Josse och Elin klassen på fika. Det var jättegott, men man blev väldigt mätt. Jag har klippt ut nästan alla mönsterdelar i tyg. Så snart kommer jag nog börja att sy jackan.
Ikväll ska nog jag och Josefine till Sara och Emelie och se på Mannen Som Talar Med Hästar, Josse och Mia säger att den filmen är jättebra, så då litar jag på dom ^^.
Imorgon är det fredag och en ny helg väntar, shit vad jag längtar! =) Haha, det rimmade ^^.

Men snart börjar Buffy så det här blir inget lååångt inlägg.



Angel & Buffy
BUFFY THE VAMPIRE SLAYER


6 Oktober

Idag har jag precis som alla andra vanliga tisdagar varit på skolan. Det är väldigt drygt att ha 2,5 timmars lång historia lektion både på månda morgon och på tisda morgon. Men i morgon har vi sy hela dagen, så det borde ju bli roligare. Mitt tyg som jag ska ha till min jacka hade inte kommit förra veckan, jag får hoppas att det kommit nu, så jag får börja sy nån gång. Förra veckan fick jag bara sitta och sticka, visst, jag tycker att det är kul, men jag vill ju ändå hinna sy jackan. Nu har jag kommit ganska långt med stickningen. Jag vet inte riktigt om det ska bli en halsduk (som det först var tänkt att bli) eller om det ska bli en tjocktröja. Det känns som att det tar längst tid att göra en halsduk, men mer komplicerat att göra en tröja. Jag får väl se vad som blir bäst och hur mycket jag orkar.
Sen så måste jag bara berätta att pappa fixade Viasat igår, så nu kan man se på TV1000 igen, och det betyder MOVIE TIME!
I bussen satt jag och Sara och snackade julmat hela vägen hem. Jag längtar så mycket till jul, inte bara till maten, utan det roligaste är ju känslan. Det är så mysigt då det är julpyntat överallt, jag älskar det!
När jag kom hem så lekte jag lite med Dixi. Jag och Josefine kom på ett nytt smeknamn till henne, "3 sekunders Dixi". Vi fick det från filmen 50 First Dates, där det är en kille som kallas för "10 sekunders Tom". Han har väldigt kort minne och glömmer bort saker efter 10 sekunder. Så är det med Dixi, fast det tar bara 3 sekunder för henne att glömma bort vad vi just lärt henne. Det enda hon har fått in i hjärnan är att sitta på kommando.
Jag har ju som vanligt också sett på Buffy idag, och det var hur bra som helst (som vanligt då). Angel kom tillbaka, som jag då redan hade förstått. Det var så romantiskt!
På tal om romantiskt, vem kommer att bli den lyckliga bruden, Katherine? eller Susan?, i Desperate Housewives!



Bree Hodge (Marcia Cross), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Susan Mayer (Teri Hatcher) , Gabrielle Solis (Eva Longoria Parker)
DESPERATE HOUSEWIVES


4 Oktober

Vi Ser Det Snöar Vi Ser Det Snöar
Det Var Väl Roligt Hurra
Nu Blir Det Vinter Nu Blir Det Vinter
Som Vi Har Önskat Hurra
Då Tar Vi Kälkarna Fram Och Vantarna På
Och Sen Vi Åker I Backen
Å Hej Vad Det Går!

Det snöar, jippie! Men det lär väl säkert smälta åsså kommer det ta lång tid tills nästa snö kommer.
Jag tänker berätta lite om vad jag har gjort i helgen...

I fredags så for jag till Sara och Emelie. Vi såg på Idol och åt chips och ostkrokar. Egentligen så tänkte vi se en film, men vi var så trötta. Jag och Sara hade gått och lagt oss nån ggn efter 12 natten innan, för vi hade ju varit i Piteå. Så jag for hem, men jag gick inte och sov på direkten. Haha, jag låg och halvsov i fåtöljen samtidigt som jag såg på Jag Vet Fortfarande Vad Du Gjorde Förra Sommaren. Men den är ju inte lika bra som ettan, som Ryan Phillippe och Sarah Michelle Gellar är med i.


Jennifer Love Hewitt
JAG VET FORTFARANDE VAD DU GJORDE FÖRRA SOMMAREN


På lördagsmorgon väckte mamma mig nån gång runt 10.20. Jag var så trött fastän klockan var så mycket. Men jag hade ju inte sovit så mycket natten innan. Jag åt frukost och sedan for jag och mamma till Röjnoret. Vi plockade upp mormor och for sedan till Bastuträsk, där Runo och mormors syster Inez bor. Där var Lars och mormors andra syster Kicki. Men anledningen till varför vi for dit var att Kicki och Lars dotter och mammas kusin Maria var där med Albert som kom till världen i Maj. Maria bor i Uppsala så det blev första gången som vi fick träffa Albert. Haha, han var så rolig, han kunde prutta på kommando. Dom sa bara "Ska du prutta nu Albert, ja, prutta då", åsså pruttade han! Vi fick fika, och det var inte lite heller, jag trodde jag skulle sprängas. När vi hade varit där ett tag så for jag, mamma och mormor till mormor. Mamma hjälpte mormor med att gräva ner nån sladd som ska vara till julgranen. Jag satt vid teven, sen kom mormor in och frågade mig om jag brukar tugga tuggummi, och jag svarade "Ja, ibland". Haha då hade hon köpt een påse med Extra tuggummin och trott att det var halstabletter. Så jag fick dom =) Det är lite roligt, för jag har velat ha tuggummi väldigt ofta i veckan för våran tandkräm är inge god. Jag vet att du inte kommer att läsa det här för du har ju ingen dator, men jag säger ändå tack mormor! =)
Sedan for jag och mamma till en väg där jag fick övningsköra. Det gick rätt så bra, haha bäst gick det att styra, men jag fick motorstopp några gånger =P
På kvällen körde jag och Josef till Sara och Emelie. Vi var där en stund och sen gick vi till Theres och Julia. Vi hade glömt Julias födelsedagspresent =O Så jag och Sara sprang tillbaks och hämtade den. När vi kom till Tess och Jull igen, så fick Julia öppna den. Den var från jag, Josef, Sara och Emelie. Det var en flaska med en ko på, vi tänkte att den skulle passa Julia bra eftersom att hon är, och har varit så länge jag kan minnas, helt beroende i mjölk =P
Efter ett tag så kom Hanna och vi gick upp på övervåningen och såg på The Proposal. Den var jättebra! När den var slut så for vi hem, och Jag och Josef såg på Crash som gick på svt1.


Ryan Reynolds & Sandra Bullock
THE PROPOSAL


Thandie Newton & Matt Dillon
CRASH

Idag är det Kanelbullens dag så mamma håller nu på att bara kanelbullar. Jag vaknade klockan 12.30 i morse. Det var skönt att sova ut för en gångs skull. Men det kändes lite hemskt då jag steg upp mitt på dagen och hade missat mycket av dagen. Fast man borde ju sova mycket då man kan, som på helgerna. Jag satt och såg på Idol reprisen, de avsnitt som jag inte hade hunnit se i veckan. Sen så har jag också hunnit sticka lite och jag har även varit med Dixi. Det tog tid för henne att kissa då vi var ute, hon sprang mest bara och lekte med snön. Kl.19.00 ska jag se på Top Model 12 och sen så kommer jag kanske att se nån film, samtidigt som jag äter en bulle =D Igår blev jag väldigt sugen på att se Titanic, men den är ju så lång, så jag vet inte om jag kommer se den. Pappa måste fixa Viasat så man kan se på TV1000, såg att The Outsiders ska gå kl.19.00. Vet inte hur många gånger jag har sett den, men jag vill se den igen, och det skulle kännas så sorgligt nu när Patrick Swayze inte lever längre. 


2 Oktober

Jag såg på Buffy för ett tag sen, åååh shit vad jag blev ledsen i i slutet! Buffy dödade Angel =( Men det kan ju inte sluta så! Hoppas han återuppstår på nått sätt :P
Sara frågade om vi skulle se nån film ikväll, så det ska vi nog troligtvis göra. Jag undrar vad Julia gör ikväll, skulle vilja fira henne, hon blev ju 19 år i onsdags! =D Jag måste bara säga GRATTIS till JULIA igen ! =D 
Och förresten, den där filmen Trick Or Treat eller den hette Trick 'r Treat, som vi såg i lördags SÖG! Så om ni vill se en bra film, se inte den!
Hade prov idag, och det gick bättre än jag hade trott, speciellt då jag tänker på hur lite jag hade pluggat så. I onsdags så var det ju presentkortsregn och allt det där, det var ju typ nån tjejkväll. Jag fångade 200:- i presentkort så jag köpte en jacka. Jag hade fått 200:- i presentkort på H&M då jag fyllde år, så jag betalade typ bara 79:- med mina egna pengar, fatta värt! Och igår for jag, Sara, Mia, Johanna, Elin, Lisa, Isabell och Isabella till Piteå. Det var tjejkväll i Piteå också, så alla tjejer fick åka gratis buss dit =D Där shoppade jag två scarfar och ett par spetsleggings. Det var inte så roligt att shoppa där som jag hade trott, då är det typ roligare att shoppa i Skellefteå. Men det blev ju ändå roligt då man for dit med kompisarna =D

HAHAHA, jag måste bara berätta en rolig sak. I måndags när jag satt och skrev historian så var jag helt borta. Jag hade så brottom att bli klar med den. Maya kom och skrek, hon hoppade upp i mitt knä. Det tog en stund tills jag märkte att hon hade hoppat upp på bordet. Så då tog jag i henne och sa att hon inte fick vara på bordet. Medans jag lyfte ner henne så bombarderade hon mig med pruttar! Shit asså! Jag har aldrig hört nån katt prutta sådär. Fast det var som luft fisar, men hon fes inte lite. När jag hade släppt ner hon så sprang hon glatt iväg mot hallen. Jag undrar om hon skämdes. Som tur var så var fisarna luktfria. Hon är en av dom minsta vuxna katter som jag har sett. Det var lite roligt att det där kunde komma från lilla Maya. Men det är ju roligare att ha varit med om det själv, det kanske inte låter så roligt då man läser det jag skrivit...



Lilla söta fisMaya =)


RSS 2.0