31 Mars

Sitter och läser Mias blogg, haha hon har skrivit så fula saker om mej, om vad vi gjorde på fackteckningen ^^. Skrattar bara då jag läser det ;P
Idag har det inte hänt så mke, jag har sytt på min blus och använde overlock symaskinen och det blir skit snyggt då man syr med den. Men sen var det lite synd för då Sara skulle sy med den så hade den blivit konstig :S Hängde inte riktigt med..
På lektionen idag satt jag och Sara och boxades på provdockan, tills den flög av då. Josse och Mia satt så klart och skrattade åt oss då vi skulle försöka sätta tillbax den (vi är inte så tekniska). Till slut fick vi iaf fast den =)
På vägen hem i bussen så blev jag supertrött. Jag och Sara brukar alltid bli trött i bussen, men idag blev jag extremt trött. Fast det började egentligen i slutet av sista lektionen. Jag orkade knappt gö nått. Jag och Sara hade snackat om att vi skulle va med varann sen idag och hjälpa varann med läxorna. Då sa jag till Sara: "om jag ska till dig så måste jag kö skoter, och jag är så trött så jag kommer kö till Kina". Vf säger man egentligen hela tiden att man kommer att flyga till Kina? okej, det kanske inte är så vanligt att man säger så, men jag har hört det ganska ofta. Men jag hoppas iaf att det kommer att gå bra om jag ska kö till hon, jag får väl fråga Josef om hon vill följa och kanske umgås med Emelie. Det värsta är att varje ggn jag ska från Sara så får jag aldrig igång skotern. Jag får alltid igång skotern typ, men just när jag ska från Sara så ska det skita sej .. =]

Igår firade vi Skorpan på hennes 9-årsdag. Hon såg riktigt glad ut då hon fick tårtan. Sen så sjöng vi för henne oxå =)
jag och Josef såg inte klart Livsverket, men det får väl bli nån annan ggn. Istället höll vi på att försöka få till videon. Jag fattar int, det går att se på video men inte att spela in. Okej, jag är ju inte teknisk, men endå. Jag får nog ta hit Julia så får hon försöka hjälpa till, hon är ju mer teknisk än jag.
Vi såg iaf The Outsiders, och jag börjar nog kunna den filmen utantill nu. Det kanske inte är världens bästa film, men det är nått med den filmen som gör att jag älskar den ! Självklart är det ju bl.a. för att det är så många snyggingar med, men det nått annat oxå. Den har ju bra handling, men det är oxå nått annat. Det kanske är för att jag såg den för första ggn för några år sen och då får jag gamla minnen. Men jag ÄLSKAR den iaf, och den är en av mina favvofilmer =D Ponyboy(L)Sodapop(L)Dallas(L).



Patrick Swayse (Darrel), Matt Damon (Dallas), Rob Lowe (Sodapop),
Emilio Estevez (Two-Bit), Ralph Macchio (Johnny), C. Thomas Howell (Ponyboy), Tom Cruise (Steve).

Tulsa, Oklahoma, i mitten av 1960-talet. En plats där klasstillhörighet präglar ungdomars uppväxt. Skillnader mellan unga från välbärgade familjer och de hopplösa framtidsutsikter och tragedier i sina liv är påtaglig, och konflikter mellan de två rivaliserade grupperna tillhör vardagen. Det ena gänget är de så kallade "snobbarna" och de andra är "greasers". En kväll utbryter ett slagsmål mellan de båda gängen där en kille från de fina kvarteren dör då han blir knivhuggen. Två unga män från fel sida av stan, Ponyboy och Johnny, tvingas fly till en övergiven kyrka. Där får de tid att reflektera över vad som hänt och efter en tid beslutar de sig för att återvända och ta konsekvenserna av den ödesdigra kvällen. Oavsett vilka konsekvenserna är...


Kände bara att jag ville lägga in en bild på min favvo, Ponyboy (L).
 Han är såå söt, lr var, synd att han inte ser bra ut nu längre då han har blivit äldre =(

Men nu ska jag sluta skriva, det känns som att det här blev ett långt inlägg ..
Hejjs svejjs =)

30 Mars

Grattis Skorpan på födelsedagen ! Skorpis fyller 9 år idag, så nu tar hon ju snart pension =) Måste göra nått gott till henne. Kan man tänka sig att hon har funnits i halva mitt liv =O Men hon verkar då fortfarande att må bra så vi får väl hoppas att hon får leva i många år till =D


Födelsedagskissen ! Grattis Skorpan =)


Sen så har jag även en tråkig nyhet, lr rolig, lr vad man nu ska säga. Cadillac har blivit såld och ska väl flytta nästa vecka nån ggn =( Hon som köpt han verkar ju vara en kattvän och man kunde ränt se hur mke hon gillade han. Men jag hade vela ha kvar han. Men det går ingenting i den här familjen. Hon som köpte han var först intresserad av Ferrari, men då hon fick se Cadillac i verkligheten så ändrade hon sig efter en lång tänkestund. Men jag kan helt och hållet förstå hon. Ferrari är oxå väldigt söt, men Cadillac är så snäll och social, och söt ! Men det är ju faktiskt alla kisseungarna, men Caddi har nått speciellt. Jag får väl söka efter en liknande katt den dagen jag ska köpa en ^^.


CADILLAC.


Igår såg jag och Josef på Livsverket, igen. Men klockan blev för mke så vi såg inte klart den helt. Så vi hade tänkt att se klart den ikv. Den är ju så bra, och så är det en snygging med i den filmen oxå, Hayden Christensen. Ikv såg jag att The Outsiders ska gå igen, men på tv1000 classic den här ggn. Så den skulle jag vilja spela in. Videon funkar fortfarande inte och det är nått fel på den, men jag ska försöka att fixa den.

Jag hör nu på när familjen snackar om Cadillac och pappa säger det vanliga som jag blir så jävulskt irriterad på "han som jag skulle ha kvar". Så säger han om varje katt jag vill ha kvar, och just när den har blivit såld ! :C AAHHH !

29 Mars

Idag har jag varit ute och kört skoter med mamma, pappa och Josef. Vi körde runt lite överallt runt Bastuträsk. Vi stannade av vid Bastuträskaffären och köpte lite godis ^^. Jag köpte en liten marabou amigo (L), det är så jävulskt dyrt där. En liten marabou kostar bara en krona mindre än vad dom stora brukar kosta :O Sen så kostade dom stora då typ nånting över 20 kr.
Sen så har jag känt mig väldigt trött. Nu mår jag nästan lite dåligt så jag hoppas jag inte kommer att bli sjuk. Det gick typ int helr nå speciellt på teve ikv, så jag vet int om jag ska se på nån DVD. Det som är så bra med film är att det gör mig alltid på gott humör =) Naturligtvis är ju film skitkul att se oxå ^^. Just nu håller Josef på att se The Messengers som vi köpte i somras. Då vi såg den så somnade Josef och hon ser den först nu? Okej, filmen var väl inte den bästa som jag sett, men Kristen Stewart är huvudpersonen och det får mig att börja tänka på Twilight. Älskar den filmen så otroligt mke. Det är en av mina favvofilmer. Jag måste köpa den nu när den kommer på DVD, om den inte redan har gjort det...


Robert Pattinson och Kristen Stewart.

Igår såg jag och Josef på Pirates Of The Caribbean efter en lång omröstning. Johnny Depp och Orlando Bloom är så snygga ! Speciellt Johnny Depp :] Den är faktiskt oxå en av mina favvofilmer. Som tur är så har jag alla tre filmerna hemma på DVD. Det är så många filmer och serier som jag vill få tag på, som bl.a. Dawsons Creek, One Tree Hill och The Outsiders. Oth är ju inte så svår att få tag på, men resten... Plus att serie boxar är så dyra =( Not Good.


Kiera Knightley, Orlando Bloom, Johnny Depp och Geoffrey Rush.

Den unge smeden Will Turner är förälskad i guvernörens dotter, Elizabeth Swann. När ett gäng pirater (som det vilar en förbannelse över) från skeppet Svarta Pärlan gör en räd mot Port Royal där han bor, och kidnappar Elizabeth, bestämmer han sig för att följa efter dem och rädda henne.

Men den ende som kan hjälpa honom är exkaptenen på samma piratskepp, Jack Sparrow, som utan att berätta det för Turner försöker få tillbaka sitt skepp. Tillsammans följer de efter Svarta Pärlan till den hemliga skattön Isla de Muerta. Men kapten Sparrow har sina egna skäl att komma dit, och hans mål står i bjärt kontrast till den brittiska flottans mål att sätta stopp för piraterna i Västindiens farvatten. Och på något sätt har Will Turner och en medaljong han fick av sin pappa med saken att göra...



 

28 Mars

Igår for jag och Josef till Tess och Jull. Vi satt mest och pratade med varann. Men sen så såg vi oxå lite på teve, bl.a. Jag vet vad du gjorde förra sommaren, och Ryan Phillippe är så jävulskt snygg !

Idag så var jag, Josef, Emelie och Sara i lilla slalombacken. Haha jag och Josef hade tagit med oss en bob så vi flög typ nerför backen ^^. Det var kul ! Jag och Sara var lata som vanligt, vi hade kört skoter dit ^^. Vi grillade korv och marshmallows. Min och Josefs saft hade kissat överallt typ, på min mössa, på skotern...

Ikv så är det ju earth hour och jag vet inte riktigt om vi skulle släcka. Pappa säger att vi int ska det :O Men jag kommer då iaf att släcka på mitt rum, kanske hela övervåningen oxå. Jag vet inte riktigt om man får se på teve, men jag tror nästan det. Annars får jag väl hitta på nått annat att göra =)


Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar och Freddie Prinze Jr.

Fyra ungdomar, Julie (Jennifer Love Hewitt), Helen (Sarah Michelle Gellar), Barry (Ryan Phillippe) och Ray som spelas av Freddie Prinze Jr. kör över en man på en landsväg en sommarnatt. Panikslagna dumpar de kroppen vid en brygga och försöker glömma allting. Nästa sommar får Julie ett anonymt brev, "Jag vet vad du gjorde förra sommaren". Snart inser de att en man klädd i fiskarkläder förföljer dem.

27 Mars

Nu har jag fotografisk bild. Jag och Sara sitter själva i ett rum så det är ganska slappt. Här är en bild som jag har ändrat lite på PS =)

Cadillac


Nu Har Jag Kommit Hem =)

Just nu sitter jag vid mammas dator och mamma klagade just på mig för att jag sitter vid den ^^. Men den andra datorn är så seg och mamma bryr sig inte ens om att fixa den så då ska hon int klaga över att jag sitter vid hennes dator.

Ikv hade jag och Julia tänkt att vara med varann. Vi skulle fixa nå sommarjobb tsmns. På tal om sommarjobb så har jag faktiskt varit och lämnat in cv på massa affärer. Lr rättare sagt, försökt lämna in. Det var bara på tre ställen som jag kunde lämna in på. Dom andra affärerna var det redan fullt på. Men jag hoppas verkligen att jag kan få ett sommarjobb !

Idag har vi sett på Herkules på svenskan. Den är ju så bra och rolig, och så är det så bra låtar med i filmen. Jag älskar den ! =)



Förrästen så är jag jätte avis på Angula som ska till Australien idag. Mamma snackar med hennes pappa just nu och nu sitter dom på tåget. Dom skulle byta flyg så många ggr sen så det skulle ta skit lång tid för dom att komma fram, Josef snackade om nått om att dom skulle komma fram om fyra dar. Men det är ju ändå värt, sen så har dom ju släktingar där så =)

Nej, nu måste jag nog gå. Men ha en bra helg : )

25 Mars

Imorgon har jag tänkt att lämna in mitt cv och personliga brev till olika arbetsplatser. Jag hoppas att dom är bra, men jag vet då att dom inte är så professionella eftersom att jag aldrig har skrivit sånt förut. Förrutom på svenska men då visste jag redan att jag skulle få praoa på Cubus, haha vi gjorde det typ för skojjs skull och för att vi skulle lära oss då. Nån måste då läsa igenom det jag skrivit (kanske mamma) och säga vad hon tycker och om jag kan ändra på nått. Jag hoppas så mkt på att jag kan få sommarjobb i sommar. Sen så har mamma tipsat mig om några jobb så jag ska fråga där oxå. Så jag får väl se om jag har tur ^^.

Fotografisk bild lektionerna har blivit mkt roligare på sistone. Jag håller på att redigera massa bilder och det är skitkul. Jag har bl.a. gjort Sara till nått odjur lr vad man nu kan kalla det, hon har iaf gråa ögon ^^. Tänkte lägga in dom sen nån ggn.


23 Mars

Sitter och skriver ett cv. Jag fattar inte riktigt hur jag ska skriva för att få det att se bra ut. Sen känns det som att det är omöjligt att få sommarjobb i år. Det är så många som kommer att söka. Haha det finns ju så många 92or och dom ska väl också söka. Jag kommer att sakna då jag och Sara sommarjobbade på Brännvalla förra året =( Det var så kul.
Idag gick det skit då jag skulle pröva mönstrena till min blus. Allt var typ snett och konstigt, så jag måste göra massa mönsterändringar. Det suger, men jag hoppas att det kommer att bli bra till slut.

Ikv måste jag ju se på 90210. Få se om det är ett nytt avsnitt, men det känns inte som det. Jag blir förbannad, jag måste kolla upp hur många avsnitt det är på en säsong. Men det brukar ju vara runt 22, men hittills har jag bara sett 16 av 90210. Nej, läste nu att det är ett gammalt avsnitt som ska gå idag, så jag får väl se på nått annat då, en film kanske ?

22 Mars

I morse for jag och resten av familjen (förutom crille) till mormor. Där åt vi frukost. Sedan for vi ut och körde skoter, men det blev inte en lång tur eftersom att mattan på pappas skoter laggade. Hehe, jag vet int vad man kallar det men det gick inte att köra skotern, det var som att mattan frös fast :S Så då fick pappa ta min skoter och köra tillbax till mormor, ta bilen och hämta laggskotern och oss andra. När vi kom till mormor så for mamma och pappa ut med min skoter och jag och Josef stannade kvar hos mormor och fikade ^^.
Snart har jag tänkt att se på I Hennes Skor. Har inte sett hela den filmen för att förra ggn jag såg den så var jag så trött att jag var tvungen att gå och lägga mej. Så jag hann inte se riktigt hela =( Men det ska jag då försöka att gö ikv =)

Vi fick skjuts till Sara och Emelie igår ! Vi såg på Robinson, det var väl ingen hit. Men jag hoppas att det kommer att bli bättre sen. När Robinson var slut så kom Tess och Jull och då såg vi på Twilight. Den var kung ! Så jävulskt bra den var ! Jag gillar ju vampyrfilmer så den var absolut nånting för mej. Sen så var det ju en snygging med i den filmen oxå, Robert Pattinson =)




Handlingen kretsar kring huvudpersonen Bella Swan, spelad av Kristen Stewart. Hon bor i Phoenix, Arizona, med sin mamma och mammans nya kille Phil. Men Phil behöver resa mycket i sitt jobb som basebollsproffs, så Bella bestämmer sig för att bo med sin pappa för att göra sin mamma lycklig. Pappa Charlie bor i den regniga småstaden Forks. i delstaten Washington. Hon kommer dit i mitten av vårterminen, men får snabbt nya vänner. På lunchen en dag får hon syn på syskonen Cullen, och får snabbt känslor för den mystiske Edward Cullen, spelad av Robert Pattinson. Edward unviker henne till en början, men inser snabbt att han inte kan vara utan henne. Bella börjar få misstankar om Edwards talanger, tex att han är väldigt stark, snabb och hans ögon byter färg. Tillslut kommer hon fram till att han är en vampyr men det hindrar henne inte från att bli/vara kär i honom. En komplicerad förälskelse tar sin början som gör livet svårt för det omaka paret. När det dessutom dyker upp ondsinta vampyrer i staden får Bella och Edward kämpa för sin vilja att vara tillsammans.

21 Mars

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag är förbannad på pappa för att han har ju som sagt planerat hela påsklovet. När jag sa att jag ville hinna vara med mina kompisar oxå så blev han sur. Ikväll får inte jag och Josef fara till nån och ingen får komma hit. Men jag vill fara, och jag måste iaf försöka att tjata mej till det. Jag, Josef, Sara, Emelie, Theres och Julia hade tänkt att gö nått ikv. Vi hade tänkt att se nån film och jag vill se The Dark Knight som jag fortfarande inte har sett. Annars hade vi tänkt att se på Twilight, lr på I Taket Lyser Stjärnorna, men den gick inte att få tag på =( Sen så måste man ju se om Robinson är bra ;P Jag hoppas det kan bli en kul kväll ändå om det inte blir att fara till nån...
   Igår såg jag på P.S. I Love You, den var inte så bra som jag hade trott men den var ju ändå sorglig. Sen såg jag på en film som jag och Josef laggade på då vi såg The Hitcher för några veckor sen, för vi kunde inte komma på vad den hette. Men igår såg jag i TV tidningen att Roadkill skulle gå. Då läste jag om den och då började jag känna igen den och då kom jag på att det var den filmen som jag och Josef hade tänkt på. Så då såg jag den igår mitt på natten typ ^^. Men den är ju så bra och Paul Walker är så snygg !


Paul Walker, Leelee Sobieski, Steve Zahn i filmen Roadkill (Joy Ride).

Tre unga människor, som åker bil från Colorado till New Jersey pratar med en lastbilschafför över kom-radio. De utsätter honom för ett practical joke och upptäcker därefter att han är en psykotisk mördare...

20 Mars

Har just kommit hem från stan. Följde med Saras familj till maxi, så jag köpte en marabou apelsin krokant. Det var länge sen jag åt en sån och dom är ju så goda =) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog ta och ringa till nån. Idag är det ju en vecka sen jag tog mina hål i öronen. Då är det alltså tre veckor kvar tills jag får byta till några andra, fast jag kommer nog att vänta minst en vecka extra för säkerhets skull ;P
Värst var ju idag på morgonen då vi hade fotografisk bild, så fick vi veta att dom som hade varit där förra ggn (alltså dom som inte var på baldershowen, typ dom som går på kaplan) var lediga idag. Dom tyckte att dom hade varit så närvarande hela tiden. Men dom flesta av oss som var där idag är ju typ jämt på fotografisk bild lektionerna, så vf kunde inte vi oxå få ledigt ? :O Blir så förbannad på Olle !
När vi skulle äta lunch så laggade jag och Sara på en mattant. Dom som stod framför oss tog den sista pannkakan så då frågade vi mattanten om det fanns mer, då sa hon nej. Då trängde vi oss i en annan kö fäör där fanns det, men det var inte så mke kvar. Då kom den där mattanten med mer pannkaka till den förra kön. Haha då började vi dampa ^^. Så då bytte vi tillbax till den första kön. Då kom en i våran klass och skulle klämma sej före oss, och jag ba: Vi ska ha pannkaka ! och märkte sen att jag lät typ dum, och det var då inte meningen. Det värsta var att hon bara skulle ha sylt (A).

Jag har fixat en bild som vi ska ha när vi ska lägga ut kattungarna på blocket, om mamma inte redan har gjort det så...



Jag sitter vid mammas och pappas dator och jag hittar massa bilder på våra katter och kattungar vi fött upp, och vissa av bilderna är faktiskt mina. Men jag måste iaf visa dom för dom är så söta =)

 Cadillac Ferrari Mercedes.
 Diesel Liberté Vanilla Escada.
 Crazy Lady (var inte så crazy där men... hon blev).
 Skorpan, min och Josefs kisse, fyller 9 år den 30de.
 Sudden solar ^^.
 Fina fina Izabell.
 Sist men nästan inte minst...Maya !


19 Mars

Snart får man helg, igen ! =D Jag tycker att helger är alldeles för korta. Dom kunde iaf få vara en dag längre. Dom går så jävulskt fort. Rätt som det är så är det måndag igen =( Imorrn har vi då ingen svenska så då slutar vi lite tidigare, så det är ju bra =)
Idag såg vi på nån teater på efyran. Den var väl helt okej, fast det var ganska enformigt, det kunde ha hänt nått mer tycker jag...men men, sen så pratade man i klassen om teatern, kärlek och förhållanden och sånt.
Sen hade vi prov i elsäkerhet. Det gick ganska bra för mej tror jag, det gick då int förjävligt iaf ^^. Vi fick sluta tidigare så då hann jag och Sara med bussen som går kl. 15.25 =D
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska gö. Vågar int köra skoter till nån för nu börjar ju snön smälta och då är det läskigt att köra, det blir typ åvarnavatten lr vad man nu säger ^^. Det är skitläskigt och köra där, för då känns det som att man kör i vatten. Jag måste iaf göra engelska pappret som vi har tills imorrn, sen kanske rita av nån mössa lr nått som vi måst vara klar med tills imorrn.
Nyss kom Josef till mej och tvingade mej att säga grattis till henne för att hon har namnsdag idag. Åsså gjorde hon den där fula minen som hon gör då hon tror att hon är söt, men det är hon då inte !

Sen så har jag funderat på hur jag ska gö på påsklovet. Jag ska på Johannas inflyttningsfest. Men då ska väl vi till mormor. Det suger, för mamma och pappa planerar allt utan att vi får veta nått. Okej, vi brukar fara till mormor på typ långfredan, för vi brukar fara ut och köra skoter där med några som jag knappt känner. Men sen så har pappa bestämt att vi ska till Kittelfjäll i fem dagar :O Ska vi vara där och köra skoter i fem dagar ? Max fyra säger då jag. Jag vill ju hinna umgås med mina kompisar oxå ! Men det lär väl inte han förstå, lr rättare sagt, han kommer inte bry sej.

Det var så längesen som hela "gänget", alltså jag, Sara, Julia, Josef, Theres och Emelie var med varann. Det känns som att det var evigheter sen jag träffade Julia. Hon har ju varit och hjälpt till med ljuset på Baldershowen så hon har knappt varit hemma =( Men jag hoppas att vi kan träffas i helgen =)



Julia och Brum, som jag har ritat på paint...


... och Sara, som jag också har ritat på paint =)


17 Mars

Blev så förbannad, avsnittet av 90210 igår var nått gammalt :O Det stod att det var avsnitt 17/22, men det var då inte det ! Gu vad jag dampa !

Idag gick iaf jag, Sara, Mia, Johanna och Josse powerwalk. Vi fuskade då inte...
Vi stannade av på ica och köpte glassar. Jag köpte en twister (årets första isglass ute), och den var skitgood =) När vi kom tillbax till skolan så åt vi lunch. Sen så satt vi ba och slappa i typ mer än en timma. Vi var alldeles döa.
Kl.12.00 så gick hantverkseleverna och åkte pulka och madrass vid kyrkan. Vi fikade och grillade korv. Haha jag, Sara och Mia åkte på en pulka och vi höll typ på att mosa den ^^. Men det var skitkul : )


 Väntar på Josse.  Powerwalk.
 Mia och Sara.        Johanna & vän.
 Josse crazy !         Glada Mia =)
 Sara & Johanna.   Sara och Johanna.
 Mia grillar korv.    Mia : )
 Josse =)                 Sara =)
 Mia och Josses vackra snögubbe =D

Ikv ska jag se på Desperate houswives =) Sen så går Lost ikv ! Men då såg jag att det ska gå en film ikv, En fiende ibland oss, med Harrison Ford, Brad Pitt och Julia Stiles. Den verkade bra så jag har bett pappa att spela in Lost. För Lost får jag ju inte missa, det är en ny säsong, och det känns som det var evigheter sen jag såg det senast. Nu får jag bara hoppas på att den där filmen är bra =)

16 Mars

Snart ska jag se på 90210 ! lääängtar ! Det är så spännande =)

Sen måste jag kolla vilka kläder och vilket fika jag ska ha imorrn då vi har friluftsdag på skolan. Jag ska gå nått som heter powerwalk och sen så ska alla hantverkselever åka i nån backe typ ... Jag hoppas att det kommer att bli kul.

Idag så följde jag Mia till Dellys för hon skulle ta hål i örat. Hon hade länge velat ta högt upp på örat, fast hon blev typ extra peppad då hon hade sett mitt så. Det blev då fint, det passade henne =)
När jag kom hem så tränade jag lite på provet som vi har på torsdag.

Men nu ska jag gå och sätta mej vid teven =D


15 Mars

I fredags så gick jag, tessan och Josef och tog hål i öronen på dellys. Josef tog ett högt upp på örat, tessan på pluppen på örat, kan int förklara vars den är men, haha. Jag tog ett hål i ena örat så nu har jag tre efter varann, och så tog jag ett högt uppe på det andra örat. Haha det där vart lite rörigt men ^^. Vi tyckte att det hade som gått bra när vi tog hål i öronen, för att vara fredag den 13de. Men sen så började vi få otur. Vi köpte buttebullar och muffins på ica, och sen så skulle vi gå till bussgrillen (lr vad det nu heter) och äta dom där. När vi kom in så kom jag på att man inte får äta nåt där inne som man inte har köpt där. Men vi sket i det och började äta. Till slut så kom ett en gubbe som jobbar där och skällde på oss typ. Så vi gick ut och satte oss på en av bänkarna där man kan vänta på bussen. Då kom det nån uteliggare som gick fram och tillbax. Han såg lite läskig ut, endå om jag tyckte synd om han. Sen gick vi in på Ådells. Men när vi skulle ut så fick vi int upp dörren. Vi stod typ och dampade och sen så kom det nån och låste upp åt oss. Fattar inte vf det var låst för. När vi satt i bussen så snackade vi om att man brukar fastna nånstans då man ska kliva av bussen, lr att man glömmer att plinga då man ska av. Då sa jag att det säkert skulle hända nånting när vi skulle kliva av bara för att vi pratade om det och för att det var fredag den 13de. Rätt som det var så fastnade josef med jackremmen på nått sätt i stolen så jag var tvungen att sega mej ut från bussen så att Josef skulle hinna ut. Haha det blev ju som jag sa ^^. Men hon trasslade ut det till slut som tur var. På kvällen kom Sara och Emelie till oss. Vi såg på Björnbröder, och grät så klart. Den är ju så sorglig.

Igår, lördag, så for jag, Sara, Emelie och Josef till lilla slalombacken och åkte pulka och tefat. Men det gick skitsakta att åka tefat så det sög. Men vi grillade iaf korv, och bullar ^^. Det var riktigt kul. Jag och Sara var tjocka för jag körde skoter och Sara fick skjuts ;P På kvällen kom dom till oss igen. Vi såg på melodifestivalen och vi höll på att dö. Vem fasen vere som röstade på snälla, snälla ? Mina favoriter var Alcazar, EMD, Måns och Emilia. Men det blev ju ingen av dom som vann. När snälla, snälla hade fått så många röster av svenska folket så bad jag att operasångaren lr Agnes, lr vem som helst skulle vinna, bara inte snälla, snälla. Men operasångaren vann, och den låten var ju inte så dålig så =) Sedan såg vi på Disturbia, den filmen är så bra !

Har varit ute och kört skoter idag med mamma, pappa och Josef. Vi körde ganska långt så jag har ganska ont i armarna nu (A) När jag kom hem su var jag helt slut så jag låg typ död på kökssoffan i evigheter och såg på när kattungarna lekte =) Vi har haft dom i snart nio veckor, så om tre veckor ska dom säljas. Hoppas att vi inte får dom sålda. Jag vill ha kvar alla tre för dom är så söta. Fast jag försöker mest att få Cadillac att stanna. Men men, det blir nog så att vi säljer allihop =( 
Ikväll ska jag nog se på Förtrollad, den är så bra, jag såg den faktiskt på bio =) Sen ska jag kanske se på Sliding Doors, med Gwyneth Paltrow.


 Cadillac   Mercedes   Ferrari

12 Mars

Har jag nånting att berätta om dagen ? förrutom att jag såg Dawson's Creek i morse, att vi såg Step Up 2 på skolan, att jag fick en pekpinne i skallen av min lärare lr att jag sa farväl till Josef för jag trodde vi skulle dö när jag skulle köra skoter över isen.
Ne, jag tror int jag har nått speciellt att berätta.


9 Mars

Kom just hem från kvantum. Följde med mamma och Josef och handlade litegrann ;P Haha köpte en ananas för 15kr, mums !

Jag blir som galen, jag vill till USA ! Jag vet int hur det är där, men det verkar vara riktigt kul och väldigt stort. Alltså det är ju helt annars än i Sverige. Det skulle nog bli en stor skillnad för mej som bor i Ske-å att få komma dit. Jag skulle vilja bo i USA typ ett år lr nått, med några kompisar då. Fatta vad bra man skulle bli på engelska. Jag blir bara arg att jag int kan snacka flytande engelska, det är ett så fint språk tycker jag, speciellt om man gämför med svenska. Vill bara dit, det känns som ett måste i ens liv, iaf i mitt.

Sen så har jag tänkt så mke på att jag vill ha scenisk gestaltning i 3an. Hoppas jag kommer in på det, lr vad man nu säger. Jag undrar vad man får göra. Om man får stå på scen och spela teater ? om man får klä ut sej och bära mask och sånt ? om man kanske får stå framför kamera ? Haha jag vet faktiskt inte riktigt, det ända jag vet är att man får spela teater. Så kul, tänk att ba få fejka allt. Typ som man gjorde när man var liten och lekte mamma, pappa och barn. Det var ju ba på skojj alltihop. Jag älskar att bara låtsas att man är någon annan.

.20.00 ska jag se på 90210. Det är säsongsavslutning ! Det är tråkigt, det kommer ju säkert att dröja skitlänge tills nästa säsong börjar =( Efter det så hade jag tänkt att se på Djävulen Bär Prada. Jag har faktiskt inte sett den filmen. Men den verkar då bra så jag får hoppas att den är det oxå =)
Btw, Kerr Smith fyller 37 år idag ! =D


90210 !

8 Mars

Idag fyller pappa år så jag har just ätit tårta =) Josef håller på att baka tills imorrn då hon ska stå i cafeterian på skolan, så jag hoppas jag får smaka lite ^^. Kanske vi kan äta det till filmen som vi skulle se, Där mitt hjärta finns, som går på
tv4+ kl.21.00 ikv. Det är med Natalie Portman och hon brukar ju va med i bra filmer så jag hoppas att den är bra : )

Det blev så att vi sov över hos tess och jull en till natt oxå, så vi vaknade upp hos dom i morse =D
På fredan så åt vi ju tacos, och det var jättegott. Sedan på kvällen såg vi på två filmer: High School Musical 3 och En Vampyrs Bekännelse. Haha vi hade riktigt kul, och det blev mycket film. På lördasmorgonen såg vi på Godzilla. Sedan bakade vi kokosrutor, tror jag dom heter. Mamma och pappa kom och hämtade oss och så for vi hem och åt. Haha sen var vi fort tillbax igen. Vi såg lite av Melodifestivalen Andra Chansen. Men det var så dåligt så vi orkade inte se på det. Jag och Josef hade tagit med oss några filmer hemifrån så då såg vi på Sova med fienden och Spirit - Hästen Från Vildmarken. När vi såg Spirit så fick jag gamla minnen. Jag minns när jag, Josef och Amanda såg den för första ggn, haha vi höll ju på att skratta ihjäl oss. Vi tyckte att Spirit var så rolig när han var liten. Men det är en bra film, faktiskt alla filmer vi såg var bra ;P Innan vi gick och la oss så pratade vi om att vi fyra, alltså jag, Josef, Tessan och Julia borde fara utomlands tsmns när vi blir äldre. Vi pratade om USA - min drömresa ! Tänk så kul det hade varit att fara dit. Men, men, mina drömmar blir aldrig uppfyllda. Vi pratade om att jag vill bli skådespelare, haha då sa Julia "tänk om du blir skådespelare, då kanske vi ser dej på film här hemma". Haha det var ju kul att höra ;P ne jag tror int att det skulle hända. Fast hon är faktiskt den ända som har sagt nånting sånt till mej, alltså som att det låter som att jag skulle kunna bli en skådis. Inte för att jag vet om hon menar så men...
Vi såg iaf lite av Life Of Ryan och spelade sedan kort.


Spirit !


Några bilder från när vi var hos Tess och Jull och åt tacos =)

När jag kom hem så skulle jag fara och hämta Sara med skotern för vi skulle fara till Lilla slalombacken med Susse och Angula. Det gick lite skit när jag skulle köra över vägen. Då skulle Sara hoppa av skotern och gå över. När jag kört över så stannade jag av. När hon satte sej och jag började gasa så for vi ingen vart ! Det var alldeles isigt under skotern så den ba gled, den fick inget fäste. Så då fick Sara kliva av skotern och putta på. Då kom det några äldre personer med en bil som skulle köra in just där vi stod. Dom fick stå där och vänta ^^. Medans vi försökte att få iväg skotern så hann det komma en ren. Sedan knuffade Sara skotern åt sidan så att mattan hamnade på snön. Då fick vi oss iväg !
Men vi fick köra efter renen en stund tills den sprang åt sidan, renar brukar ju vara ganska korkade så. Fast egentligen så får man ju int köra efter renar, men jag försökte faktiskt vara lite snäll och köra sakta (A)
När vi kommit fram så åkte vi tefat. Haha Susanne och Agnes sa att jag och Sara borde vara med i pulkracet som är om några veckor, eftersom att vi åkte så fort. Haha vi var faktiskt ganska galna. Sedan åkte vi tåg och vi höll på att skratta ihjäl oss. Vi fikade lite, åkte lite mer och sen så for alla hem. Jag körde hem Sara och då fick jag köra ensam hem. Jag var lite rädd att något skulle hända, typ att isen skulle spricka, och då skulle ingen kunna hjälpa mej... Men det gick iaf bra.

Nu håller jag på att se Spiderman 3 medans jag skriver. Men jag ska nog sluta skriva nu för filmen börjar typ snart.
Ååh imorrn är det skola, så jobbigt. Men jag ska tänka att det blir närmare till påsklovet och sedan sommarlovet om skolan börjar om, för jag vill ju ändå inte ha sportlov hela tiden.
Måste bara säga att det luktar så gott i vårat hus nu, det luktar kaka !

6 Mars

Har just kommit ut från duschen. Ska packa lite och sen fara till Tessan och Julia.
   Haha jag måste ju bara berätta vad som har hänt idag ^^.
Jag och Josef körde skoter till Theres och Julia. haha vi försökte att få igång deras brorsas skoter, men det gick inte så bra. Man måste ju typ vara kille och ha muskler för att få igång vissa skotrar, hehe lr jag kan ju bara få igång skotrar som har elstart. Men Julia var iaf nära på att få igång den. Julia drog i den där saken och jag stod och var beredd med gasen. Till slut så gav vi upp, så då for jag och Julia och körde en sväng, sen bytte Tessan och Julia så Tessan fick åka. När jag och tess kom tillbax så skulle jag och Julia åka nån väg som deras brorsa brukar åka. Sen kom vi till ett ställe, vi såg nån sjö lr vad det nu var längre fram. Men vi visste inte om vi kunde köra där. Vi ville ju inte drunkna. Så då skulle jag vända, i djupsnön ! Jag fastnade ! Så jag stängde av skotern och vi hoppade av. Vi fick gräva bort snö med våra händer, och stampa bort snö. Vi vred på skidorna där fram (lr vad det nu heter) så att vi skulle kunna styra mot skoterleden. Sedan lyfte vi där bak på skotern lite så vi skulle veta att den inte satt fast längre. Jag stod vid skotern och gasade medans Julia stod bak och knuffade på. Den for fram ! Bara någon meter kvar till skoterleden så körde vi fast igen. Vi fick göra om allt på nytt. Till slut så fick vi upp den på leden, shit vad vi svettades, det var ett riktigt träningspass (A). Vi körde en bit bort mot selet sen och sen så fick Julia köra tillbax. Det kanske låter som att det här var jätte stort, alltså att vi fick bort skotern efter att den hade fastnat. Men det var faktiskt ganska stort, för mej iaf. Det här var faktiskt första ggn som jag körde en skoter och fastnat. På Christoffer och pappa har det låtit som att jag aldrig skulle kunna klara av att få lös en skoter om jag skulle fastna. Men nu klarade jag ju det så :} När vi kom in till tess och jull så åt vi en jättegod smörgåstårta som Julia hade gjort. Haha sen så frågade Julia om någon ville ha mer och så kollade hon på mej och då såg hon på min blick att jag var lite småsugen, så vi tog lite till ^^. Sedan körde jag coh Josef hem, och det gick bra, som tur var ! När vi kom hem så skröt jag lite om att jag och Julia fick lös skotern efter att vi hade kört fast. Haha !
   Men nu måste jag gå och göra mej klar, jag och Josef kan ju inte komma för sent eftersom att vi ska äta hos dom.

 
Julia kämpar med att få bort snö.

Här kommer det lite bilder från igår !



Plus bilden som jag och Sara ritat på tavlan i klassrummet och som städerskorna inte vågar sudda bort:

 Fr v: Mia, Johanna, Sara, jag, Elin och Josse. Kom ihåg att det här ska föreställa oss som 20-åringar. Haha, det är ju typ endå snart.

Btw Josef gillade The Outsiders. Hon kanske har bra smak för filmer ibland ;P Int för att man måst ha dålig smak om man inte gillar den. Jag grät i slutet av filmen (som vanligt), tänkte bara säga det ;P

Hej då ha en rolig helg allihop !

5 Mars

Idag har jag gått på stan. Jag, Mia, Sara, Johanna, Josse och Marcus åt lunch på dallas =D Det var gott ! Jag och Sara delade på en Hawaii, och blev mer mätt än vad vi trodde att vi skulle bli. Sen gick jag på stan en stund med Mia, Sara, Julia, Tessan och Josef. Jag köpte inget men jag prövade en jättesnygg jacka. Jag vill ha en svart och Sara vill ha en beige. Men jag tror jag ska söka efter en annan som liknar den där, eftersom att det var Sara som hittade den först och det skulle se lite roligt ut om vi kom gåendes med likadana jackor (förutom färgerna då). Men vi hade då kul iaf.
När jag och Josef kom hem så gjorde vi tonfisksallad till familjen. Den blev riktigt god =)
Jag kan lägga ut bilder från idag någon annan ggn, har inte riktigt tid just nu.
Haha jag och Josef ska se på The Outsiders, igen. Men jag tycker att den är så bra, och Ponyboy, Sodapop och Dallas ser så bra ut ! Vill ha alla tre ^^, om det int vore så att dom är typ över 40 nu :O Blir bara arg. Jag och Josef har gjort milkshake som vi ska äta till ;P haha efter lovet måste jag försöka gå på nån diet ^^. Josef har int sett den här filmen så det ska bli kul och se vad hon tycker om den. Ibland har jag och Josef helt olika smak då det gäller film xD
Men om man int skulle gilla den här filmen så funkar det nog endå, det är ju ba att kolla på skådisarna ^^ hahah.

 THE OUTSIDERS !

 C. THOMAS HOWELL (PONYBOY)


Imorgon ska det också bli jättekul. Då ska kanske jag, Josef, Tessan och Julia fara ut och köra skoter =) Sen så ska jag och Josef till dom och äta tacoröra, supergott ! Deras föräldrar ska bort så då ska vi sova över hos tess och jull, så då kommer dom kanske inte att känna sig så ensamma ^^. Så det ser jag fram emot : )
Men mamma snackar om att vi ska till mormor på lördag och köra skoter. Men jag hoppas att vi kan få sova över hos Tessan och Julia ändå. Men det får vi nog ta reda på imorrn. Ne, nu ska jag gå och sätta mej vid TVn och vänta tills The Outsiders börjar ! =D

4 Mars

Jag har haft riktigt roligt dom senaste timmarna. Igår for jag och bowlade med Mia, Lisa och Julia. Julia vann, sen kom Lisa, sen jag och SIST Mia, hahahah. Jag och Mia tävlade typ hela tiden men jag vann, så det så :} Sedan gick jag och Julia till Johanna (Julias syrra) och väntade tills Julias pappa skulle komma och hämta oss. När vi passerade vårat hus så hoppade Josef in i bilen och så for vi till Theres och Julia. Där såg vi på Bygglov och Desperate Housewives och åt bl.a. en jättegod milkshake som Julia hade gjort.


 Haha, ÄNTLIGEN fick jag en tjockisbild på Mia =D


Idag så for jag, Josef, Theres och Julia och åkte i Klutmarksbacken. Norran bjöd på gratis liftkort ! hahah så de var värt det. Man kände sig jäkligt ful då man kom dit med sina korta blades och hade inte åkt nått sedan två år tillbax typ ;P Men vi hade då iaf kul och det är huvudsaken. Men vi fick jäkligt ont i fötterna för att pjäxorna var så jäkla osköna ! Jag har bestämt mej för att önska mej en snowboard nästa jul. Om det kommer att bli får jag väl se då :P Men jag vill ha en, jag är int så värst bra på att åka, men jag får väl lära mej ^^. Haha Tessan ramlade typ hela tiden, den klanten.
När klockan var 16.00 så stängde liftarna så då for vi hem till mej och Josef och åt våfflor =) Vi var med kisseungarna lite och sen så for Tessan och Julia hem.


 Haha Tessan ramlade och alla fotade henne, snygg modell ^^.

Men gissa vad jag ska gö nu?
HAHA se film såklart : ) Det blir nog Scream 2.


3 Mars

Idag har jag inte gjort så mke. Mest väntat på att Theres och Julia ska komma hem från Petra så jag och Josef kan hitta på nå roligt med dom. Sen så har jag också rullat chokladbollar idag :D

Igår gjorde jag inte heller så mke. Jag tog det mest lugnt och såg på Pippi Långstrump på de sju haven och sedan på kvällen såg jag och Josef The perfect man.

Jag har även varit med kattungarna. De är så söta ! Jag kanske inte har sagt det men Izza har blivit frisk ! och det är ju jättebra. Då behöver hon inte ta någon medicin eller opereras.

Ikväll hoppas jag att jag och Josef kan hitta på något kul med Tessan och Julia, men vi får väl se...

Jag har även ritat lite på paint. En bild på Julia faktiskt.


 Julia Sundgren (L)

Sen så har jag även skrivit ut en bild som jag har ritat, min favvoserie Dawson's Creek. Jag har tänkt att skriva ut bilder som jag ritat och rama in och sätta upp på mitt rum. Kan vara kul att se på då man blir äldre.

 Dawson's Creek (L)


1 Mars

Jag och Josef körde skoter till Sara och Emelie idag. Där gjorde vi inte så mke, typ åt bullar och såg på kaninerna ^^. Sen så skulle jag och Sara fara ut och köra med skotern. Då fick jag igång den först, men sen så la den ba av. Efetr det så fick jag int igång den nå mer. Då fick Sara brorsor komma och hjälpa till. Till slut så fick vi igång den, äntligen ! Då körde jag en liter sväng med Sara och sen med Emelie. Sen så körde jag och Josef hem.

Ikväll ska vi nog vara med dom igen, men hos vem vet vi inte. Jag får väl ringa till Sara och snacka med henne sen...


RSS 2.0