28 September

Ser på Buffy nu, men det är reklam så jag har lite brottom. Idag kommer att vara en tråkig och stressig dag. Jag ska göra nån läxa i historia och hinna se idol. Läxan kommer ta lång tid eftersom att det är jättesvårt att hitta fakta... men nu börjar Buffy när som helst, hej då!

26 September

Igår hade vi jätteroligt, jag, Julia, Sara, Cornelia, Mia, Lisa, Johanna, Erik, Oskar m.m. Först var det förfest hos Johanna. Visste inte riktigt vilka alla personer var som var där. Sedan någon gång efter 22.00 så for vi till Station 8. Där hade vi jätteroligt. Vi dansade och umgicks...
När klockan var någon gång runt 01.30 så började vi dra oss till Johanna. Men först så gick vi till Subway för några av oss skulle käka. Jag och Julia kom lite senare för Julia höll inte på att få tillbaks sin jacka. Dom hade sattit fel nummer på den. Efter vi hade varit på Subway så började vi gå till Johanna. När vi kom fram så tog vi våra saker och gick till Edda, där Saras brorsa stod och väntade. Han skjutsade hem oss, fast jag for till Julia och sov över. Vi var jätte trötta, så det tog inte så lång tid tills vi somnade.
Idag har vi spelat lite spel hos Theres och Julia, sen kom dom till oss och vi var med Dixi och såg på teve.
Snart ska jag, Josefine, Nyströms och Sundgrens se på nån film. Jag tror det blir nån film som heter Trick Or Treat. Så jag ska till Station ikväll oxå, alltså Klutmarksstation =P

24 September

Imorgon smäller det! Station 8 =) Jag längtar såå myckkeet!
Och efteråt så ska jag till Julia och sova över =D
Såg på idol för ett tag sen, och det är så spännande.
Hejjar på flera stycken,
bl.a. Erik, Clara, Tove, Emelie och
Mias tremening Josefine Wassler, såklart! =D
Men kommer tyvärr att missa det imorgon,
men det går ju i repris.
Sen så kommer jag troligtvis inte
att ha så tråkigt imorgon =P
Längtar tills imorrn
med er!
Och Lisa & Julia, NATURLIGTVIS!

Och dom andra som ska med! =)


22 September

Var och gick på stan idag och kollade om bl.a. kläder som jag kan ha på fredag. Jag köpte ett par örhängen. Det är två små ringar.
För en liten stund sen så skickade jag in en sak på RIX fm där man kan vinna en laseroperation för ögonen. Jag tror inte jag kommer vinna eftersom att mamma säger att man kanske helst inte vill operera en 18-åring. Men det skulle vara jätteroligt om jag fick vinna, då skulle jag inte behöva köpa nya glösögon, och framför allt så får jag se bra för första gången i mitt liv! Jag har ingen aning om hur andra ser. Då jag ser en person på några meters avstång så kan jag inte se personens ansikte, utan jag ser bara en form av en skalle och hudfärg. Medan de som står nära mig ser personens ansikte hur bra som helst, och i detaljer! Vilken dröm det skulle vara om jag kunde ha så bra syn...
Men nu får jag sluta drömma.
Ska om ungefär 30 min se på Buffy, men innan ska jag byta till mjukisbyxor, tvätta bort sminket och kanske prova örängerna.

21 September

Igår följde jag med mamma och pappa till mormor, och Dixi var med såklart =) Mormor bjöd på frukost och sen gick jag och satte mig och såg på teve. Såg på One Tree Hill med dansk text. Märkte sedan att mormor fått tv1000, så jag såg en timme av Förtrollad och sedan början av Spiderman 3, för sen så följde jag med pappa till Svartröjnoret och jag fick köra bil, för första gången!! Jag var inte så bra, fast det gick bättre än jag hade trott det skulle gå. När vi kom tillbaks till mormor så var jag lite med Dixi oxh sen gick jag och mamma till grannarna och tittade på deras kattungar. Dom var hur söta som helst, och jag fick mig en favorit, lr några favoriter, som vanligt. Det kommer att ta ett tag tills jag kan släppa det... Kattungar är ju såå söta!
Mormor hade bakat en äppelkaka som vi fick smaka, och som var JÄTTEGOD! Jag fick receptet på den (A) Ska göra den snart nån gång medans vi har så många äpplen. Det ramlar äpplen från våra äppelträd hela tiden, tror faktiskt mormor hade fått äpplena av oss. På kvällen körde jag och Josefine till Klutmarksstation och var ute med Sara, Emelie, Theres och Julia. På tal om att vara ute, jag och co. ska ut på fredag och festa! Lääängtar!


Varför? Varför måste döden finnas? Varför måste cancer finnas?!
Farmor har mått dåligt länge och fick åka in på lassa någon gång förra veckan. I lördags berättade mamma att dom hade ringt från lasarettet och berättat att dom tror att farmor kan ha cancer. Varför? I januari gick farfar bort och nu det här...


18 September

Om ungefär en timme så ska jag se på Buffy! Och det är säsong 2 nu =)
Ikväll ska jag, Josefine, Sara och Emelie se på idol (som vanligt) och sen på Dirty Dancing som går på svt1 kl.22.00 =) Vi hade tänkt att baka en äppelpaj som vi kan äta ikväll. Det blir fredagsmys, fast utan OLW då. Vi hann inte att spela sims igår, så det kanske blir ikväll om vi ska vara hos Sara och Emelie =P
Jag har hört talas om att det ska komma en ny version av Dirty Dancing med Zac Efron som Johnny Castle. Hoppas att jag har hört rätt ! =D
Och förrästen, fick höra att Peyton och Lucas inte nå längre är med i One Tree Hill i säsong 7, såå sämst! =(




Jennifer Grey & Patrick Swayze
DIRTY DANCING
(1987)

Amerikanskt drama från 1987. Baby tillbringar en sommar med sin familj på pensionat. Där ger dansläraren Johnny Castle danslektioner. Men på fritiden lär han andra dansa "dirty dances". Baby fascineras av de ohämmade rörelserna i hans dans och snart är hon hans främsta elev både på och utanför dansgolvet.


17 September

Nu ska jag köra till Sara och se på idol och kanske spela sims, vi ska nörda ! =P

hejdå =)

16 September

Asså shit vad tiden går fort. Det är redan onsdag, och snart så är det helg, igen! Inte för att det gör mig nånting men... Det är lite läskigt, det känns som livet snart tar slut =P Man ska ha roligt medans man kan.
Ikväll kanske Sara ska komma till mig. Vi hade tänkt att gå ut med Dixi och sen se på idol. Jag har för mig att det ska vara i Umeå ikväll, men jag är inte säker, det skulle isf vara kul. =)



Dixi tror att hon kan bli brunare...


15 September

SÅÅ TRAGISKT! SÅÅ HEMSKT!
I natt dog Patrick Swayze!
Dirty Dancing-stjärnan!
Efter att ha haft cancer i 8 månader
så avled Patrick, 57 år.
Jag var så kär i honom då jag var mindre.

På grund av hans bortgång så kommer Dirty Dancing
att visas på SVT, fredag den 18 september.

Några av mina favoritfilmer där han har medverkat:





DIRTY DANCING



THE OUTSIDERS



YOUNGBLOOD



GHOST



DONNIE DARKO


14 September

Jag har varit på skolan idag, och där har det väl inte hänt så mke. Vi slutade tidigt idag. Det har blivit nån ändring på schemat så vi slutar tidigt på måndagar istället för på fredagar! =O Fattar inte vad det ska vara bra för. Dom som har design har långdagar på torsdagar och då ville dom ändra på det, så då fick vi långa fredagar istället. Om jag själv skulle haft design så tror jag att jag skulle vilja ha långdagar på torsdagar istället för på fredagar. Men det kanske bara är jag som är korkad som inte har fattat nått som gör att schemat blev bättre nu... varför det skulle vara bättre vet jag inte. Snart börjar Buffy, och det har jag tänkt att se =D Sen så vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi har nån läxa i samhälls som jag måste träna på tills imorgon. Man skulle kunna massa personers namn...
Sen så måste jag ju också hinna vara med Dixi lite, dissade henne när jag kom hem, så jag känner mig lite halvtaskig...



DIXI


13 September

GRATTIS LISA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG ! =D
Vi firade henne igår, och det var trevligt.
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har typ suttit och sett på teve nästan hela dagen. Jag har haft så ont i huvudet så jag har inte kunnat göra så mycket. Först såg jag slutet av Juno, sedan Georgia Rule, och efter det Du Är Inte Klok, Madicken och Madicken På Junibacken. Jag älskar då sotarn kommer in och bjuder upp Alva på dans, det är så romantiskt! Jag blir så glad då jag ser på gamla Astrid Lindgren-filmer. Man får gamla barndomsminnen, och jag tycker att de bor i så fina miljöer i Astrid Lindgrens filmer.
Jag har även ladat ved idag, det som jag och Josefine hade ladat på sommarlovet hade rasat. Josefine stod mest bara och fjanta sig och skrek då hon såg spindlar. Visst, jag är oxå rädd för spindlar, men hon tar nästan rekordet. Nu ska jag se på Notting Hill, älskar den filmen.

12 September

Imorgon fyller Lisa 18, så vi ska fira henne ikväll =) Det kommer bli kul. Igår var det ju 11 september och 8 år sen som flygplanen flög in i World Trade Center, så hemskt. Det var även 2 år sen som jag körde omkull med moppen ^^.
Igår var jag och Josefine hos Sara och Emelie och såg på idol, och sedan Du, Jag Och Dupree. Vi åt popcorn och hade trevligt. Jag har även börjat se Buffy Och Vampyrerna. Det finns så många serier som är så bra, Buffy är inte min favorit, men den är bra. Det går på vardagar (tror jag) kl. 16.25. I torsdags började det visas från första början. Alltså, shit vad tiden har gått fort, Buffy är från 1997 =O

Mina Favoriter:


ONE TREE HILL !


DAWSONS CREEK !


90210 !


BUFFY OCH VAMPYRERNA ! DESPERATE HOUSEWIVES ! HEROES !


10 September

Idag har jag varit hemma från skolan. Jag har inte känt mig så fräsch. Imorgon vet jag inte om jag ska till skolan, jag får se hur jag mår då. teve teve teve dator teve teve <--- Så har dagen sett ut på ett ungefär. Jag har sett på Rexxx-Räddare i Nöden, suttit vid datorn, sett på Mad Money och efter det Buffy Och Vampyrerna. Sen så har jag oxå druckit mycket te, har inte ätit så mke, så det blev mke middag. En ovanligt god paj hade mamma gjort, annars brukar jag mest bara gilla hennes tacopaj, men nu hade hon gjort en jättegod kycklingpaj. På lördag ska vi fira Lisa, som fyller 18 på söndag. Först ska vi fara och äta nånstans, och sedan blir det fest! Jag hoppas jag kommer vara frisk då. Ikväll är det idol, igen. Det var ju jättebra igår, dom där killarna som spelade nervösa var ju kung!

9 September

Nu har jag blivit förkyld! Jag vet inte om jag ska fara till skolan imorrn. Det känns som att jag inte kommer orka. Fast om jag inte far så kommer jag hamna mycket efter. Jag får väl se hur jag mår då...
Sitter just nu och väntar på att teet ska bli klart, jag är sämst på att göra te =P
Ikväll ska jag se på idol! =) och kanske någon film före det. Jag vill att alla program ska börja gå, som Desperate Housewives och 90210. I måndags började Heroes! Det var ju så jäkla sent, men jag såg det endå =P
Igår var det ju oxå idol, en av mina favoriter var hon men ljust lockit hår och juryn sa ungefär så här till henne: "Att en sådan röst kan komma från en sån liten kropp". Jag såg även Sweet Home Alabama, shit vad jag älskar den filmen ! =D



Reese Witherspoon & Josh Lucas
SWEET HOME ALABAMA

Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) är på väg mot det perfekta livet.Sedan hon lämnade småstadstillvaron i Alabama efter high school, har hon gjort kometkarriär och blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När sen stadens mest eftertraktade ungkarl son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake - hon råkar fortfarande vara gift med sin ungdomsförälskelse Jake, som hon lämnade för sju år sedan. Melanie återvänder till Alabama för att ordna upp skilsmässan med Jake - innan hennes blivande make och mäktiga svärmor får reda på sanningen. Men det som ska bli ett enkelt avsked och en snabb skilsmässa visar sig vara mer komplicerat än så. Allteftersom Melanie återförenas med sina föräldrar och barndoms- vänner, blir hon alltmer osäker på hur hon vill leva sitt liv...


7 September

Sitter och småfryser litegrann. Jag snackar med Mia på msn och hon sa att jag borde ta på mig tjocksockar, haha det blev mke bättre =) Det har varit en lång dag i skolan, även om vi slapp svenskan, och det förvånar mig inte. Våran svenskalärare verkar inte vara så nöjd med sitt jobb. Då jag kom hem så gick jag ut med Dixi före maten. Jag förstår inte vad jag gör fel. Med mamma kan hon gå hela vägen till skolan, men med mig ska hon bara leka med kopplet. Mamma har sett valpfilmen som vi fick då vi köpte Dixi, och mamma säger att Dixi ser hon som "ledare" och mig och Josefine som "lekkompisar". Det kanske är därför hon bara vill leka då vi går. Men hon verkar inte vilja gå heller, då vi kommer halvvägs så börjar hon gnälla. Om någon vet någon lösning, så snälla, säg det till mig!? =)
Nu håller Josefine på att skrika från övervåningen. Hon har tvättat sitt hår och vill nu att jag ska klippa henne. Jag vill klippa en kortare frisyr på henne, men det vill inte hon. Så då har jag sagt att om jag ska klippa henne så ska jag klippa lugg på henne. Josefine vill nämligen bara att jag ska klippa topparna, men nu har hon gått med på att klippa pannlugg också, så det blir roligt att se hur det blir! =D



Hittade en bild på Elisha Cuthbert. En sån här frisyr vill jag klippa på Josefine, men kanske med pannlugg eller något kortare snelugg. Josefine har nämligen inte så långt hår så hon kan ha en lång snelugg, fast det hade ju varit skitsnyggt!

Men nu måste jag börja klippa Josefine, för Sara ska komma till mig och hon kommer nog när som helst.


3 September

Dagen har varit trevlig. Vi har haft hantverksdag så vi har suttit och stickat hela skoldagen. Jag och Sara har varit helt kocko, speciellt i slutet av dagen. Sen satt vi och snackade Disney-filmer med Jessica i 2an. Vi fick glass, hallon, chokladsås, kolasås och maränger, före det hade vi ätit lunch och därföre hade vi fått mackor, så nu är jag sprängd ! Kommer inte orka nå mycke mat. Josefine är sjuk så jag fick ta hem hennes engelskabok från skolan idag. Dom har läxa tills imorrn, men hon vet inte om hon ska dit. Hon kanske är på väg att få svininfluensan ! ? =S Efter maten någon gång ska jag köra till Sara och Emelie, och vi ska se nån film tillsammans med Theres och Julia. Imorgon har vi sovmorgon och då ska jag köra mig och Sara till skolan.

1 September

Snart ska jag och Josef köra till Sara och Emelie. Men nu måste vi ta hand om Dixi ett tag tills mamma kommer in. Imorgon ska alla hantverkare till Umeå, och det ska bli kul ! Vi ska gå på nån utställning och sen så ska vi pyssla tror jag. Jag ser fram emot morgondagen ! Satt med Susanne och Angula i bussen på vägen hem idag. Vi bestämde att vi skulle göra nått på fredag, om det går för alla då. Det är min tur att köra till skolan på fredag, hoppas jag inte kommer vara lika borta som Sara var =P
Men nu ska jag ringa till Sara, Heej Dåå ! =)


RSS 2.0