23 November

Dixi springer runt överallt som en galning. Jag undrar om den hunden nån gång kommer bli normal... Skulle inte tro det.
Snart börjar Buffy, och det får jag inte missa! Senare så hade jag, Josefine, Sara och Emelie tänkt att binda kransar. Vars vi ska vara vet vi inte ännu, men nånstanns ska det bli.
Det är så mycket som ska göras i skolan nu de sista veckorna innan jullovet. Det är väldigt jobbigt. Men sen då man väl får jullov så känner man att man verkligen förtjänar det. Just den här veckan har jag extra mycket att göra i skolan, och plus att jag måste göra klart allt till skyltsöndan. På fredag är det ju dagen innan modevisningen, och jag känner mig lite orolig eftersom att jag inte kommer vara med på fredag eftersom att jag ska på begravning. Men okej, modevisningen är viktig, men själv så tycker jag att begravningen är mycket viktigare.
Men nu ska jag gå upp och sätta mig vid teven och se på Buffy Och Vampyrerna! =)



Spike (L) (L) (L)
BUFFY THE VAMPIRE SLAYER


22 November

Jag och Josefine gick idag den långa vägen till Sara och Emelie. Vi band kransar som vi ska sälja på skyltsöndan. Våra vantar blev alldeles dyngblöta och man blev jätteslut. Men vi måste göra mer. Mamma håller nu på att göra pepparkaksdeg som vi ska göra pepparkakor av och sälja. Jag har ätit lite deg (A). Jag skulle kunna äta degen som den är, för pepparkaksdegen är ju godare än när dom är gräddade. Fast å andra sidan så kan man ju få riktigt ont i magen om man äter för mycket deg. Pepparkakor ska man äta med mjölk till, då blir det supergott!
Jag känner mig väldigt stressad nu. Jag har en historiauppgift som ska vara klar nästa vecka och engelskaredovisning om några veckor. Men mest är det ju i helgen som kommer nu. På fredag ska jag på farmors begravning, lördag är det modevisning på öppet hus och den får inte misslyskas för jag har det som projektarbete och på söndag är det skyltsöndag, men sen på kvällen så är vi ett gäng som har tänkt att fara och se på Neew Moon. =)


19 November

Igår började jag att baka till skyltsöndan. Fick först panik för jag hade missuppfattat och trott att det var nu till helgen den skulle vara, men det är visst, som tur är, nästa helg. Så nu blir det till att binda kransar och baka =)
Ikväll ska jag hinna se på Mammas Pojkar, Glee och träna på engelska glosor.
Men nu ska jag först ta en promenad med Dixi. Så heej då! =)

18 November

När jag kom hem nyss från skolan så öppnade jag ytterdörren och hörde att mamma spelade julmusik. Är det inte lite för tidigt? tänkte jag. Men sen så kom jag på att det är första advent nästa helg! Såå kul! Jag älskar när det närmar sig jul och det blir mörkt och mysigt, och när man börjar julpynta!
Idag såg vi på teater på Västerbottensteatern. Den var bra men det var lite hemskt då man vet att sånt händer på riktigt (tjejen blev slagen av sin pojkvän). Sen diskuterade man om det, fast haha jag sa inte så mycket heller. Jag kom som tur med i en grupp där det var andra som snackade mycket =P Då behövde jag inte säga nått typ =) Jag satt kvar ett tag efter skolan och sydde på min jacka. Haha jag fick ovanligt mycket gjort fastän jag hade varit borta på teatern i ca.2 timmar. Jag hann typ mer än vad jag brukar göra en vanlig dag då jag sitter kvar efter skolan. Innan jag och Sara gick till bussen så hade vi lite projektarbete och gjorde en "planch" typ, där hantverkseleverna vill göra på öppet hus.
Alldeles strax så börjar Buffy, och det måste jag se! Sen så måste jag också hinna baka nått som jag ska ta med mig imorron till skolan då vi ska ha fika. Jag måste även sticka lite på tröjan som jag håller på att göra, jag måste helst göra klart den! Och om jag hinner så måste jag börja göra historian.
Btw, idag är det 14 år sen morfar dog. =(

Kristus till jorden är kommen, oss är en frälsare född! (haha julsången!).





14 November

Pappa är borta och mamma ska på hockey, så då blir jag och Josefine ensamma hemma en stund idag med. Twilight har premiär på tv1000 ikväll kl.20.00 så vi hade tänkt att se den. Den är så bra, och jag älskar då det handlar om vampyrer. Men efter att ha sett Buffy Och Vampyrerna så tror jag att jag gillar Buffy mer ^^. Men dom är som bra på olika sätt =)
Det har kommit några till oss som mamma och pappa känner, och Dixi är typ alldeles galen. Hon ska alltid ha all uppmärksamhet!



Dixi ute i skogen.



Robert Pattinson & Kristen Stewart
som oxå är ute i skogen =)
TWILIGHT


13 November

FREDAG DEN 13de!
Jag har inte haft en så otur dag idag, ganska ovanligt. Okej, den har inte varit helt perfekt, men jag har inte skämt ut mig... vad jag vet iaf... =P Men jag har däremot kännt mig ganska trött idag. Skulle egentligen vara med Susanne, Angula och Sara och baka ikväll, tror det skulle ha blivit ikväll iaf. Men Sara skulle fira hennes lillsyster som har fyllt år. Sen så skulle jag kanske ha farit till stan och varit med Mia, Johanna och Isabelle, men jag fick ingen skjuts. Så det blev så att jag och Josefine fick vara hemma ikväll och se på Idol. Det kan man kalla otur (inget menat Josef... lr kanske). Så jag har ju ändå haft lite otur. Men jag poppade popcorn och dom blev bra, och det var ju bra =) HAHA!
I Buffy idag så dog Buffys mamma Joyce =( Det var sorgligt, jag grääät! Men det är ju samtidigt så roligt att se Spike, han är så rolig och SNYGG! ^^.

Å nu börjar julen närma sig. Jag längtar så mycket. Julen är min favorithögtid, därefter kommer nog Halloween. Julen är så mysig och Halloween så... skrämmande! =D Jag älskar när man börjar julpynta och när man tar fram julgranen, så mysigt! Kikade på några "vinterbilder" som mamma tagit på Izabell och Cadillac. Så söta de är!


 Izza. Caddie.


11 November

Satt kvar ett tag efter skolan och klippte ut några foderdelar. Så jag åkte hem med bussen som gick 15.25 (brukar åka med den som går 13.05 på onsdagar). Men jag lär ju ändå få ta det lugnt imorrn då vi är lediga. Det kommer kännas lite onödigt att komma till skolan på fredag sen, men det får man väl lov att göra ändå.
Imorrn kommer nog förmodligen Sara att åka med bussen till mig. Vi hade tänkt att binda lite kransar till skyltsöndan, men först måste vi se till att vi får ett bord.
Snart ska jag äta pastasnäckor med köttfärssås, mums! Sen så hoppas jag att jag får lite tårta som är kvar från igår. Men alldeles strax så börjar Buffy, lääängtar! Det är så kung! HAHA =)



Giles, Tara, Spike (L), Riley, Willow, Buffy, Dawn, Anya & Xander.
BUFFY THE VAMPIRE SLAYER !!! (L)



10 November

Idag fyller Josefine 16 år, Grattis lillfis!
Så snart kommer pappa med pizza, och senare ikväll så blir det tårta.
Sen så får jag inte missa Buffy och Desperate som är idag. =)



9 November

Grattis till Elin och Emma som fyller år idag!
Hoppas ni haft en underbar dag =)

Kom nyss hem från Sara. Vi försökte fixa låtar till modevisningen, men det gick inte så bra. Så nu har vi lite problem så jag hoppas det kommer ordna sig till slut.
Idag är det ju måndag och jag har sett på Buffy. Det var superbra som vanligt! Längtar tills imorrn då jag får se Spike igen =) Plus att Josefine fyller år och då blir det tårta, och mormor kommer och ska sova över. Sen så är jag ledig på torsdag så det är toppen! =D Snackade med Susanne idag och vi har tänkt att ha en bak-kväll nån dag i helgen, dvs att vi ska baka. Det kommer nog bli väldigt kul!


7 November

Alltså jag blir galen!
Nu är det ju helg, men för första gången så längtar jag faktiskt till på måndag. Då är ju Buffy! Spike är så himla snygg att jag blir galen, får man verkligen se så bra ut? Han är både snygg och rolig =) Nu har han kommit på att han älskar Buffy, och det är så roligt att se när han ska låtsas att han inte gillar henne, men han döljer det inte så bra. Buffy Och Vampyrerna måste vara den bästa serien som gjorts. Inte bara för att Spike är så snygg, också för att serien är så bra och det händer nya och spännande saker hela tiden.



Spike
(James Marsters)
BUFFY THE VAMPIRE SLAYER



Igår var jag, Sara och Angula hos Susanne. Vi såg på Idol, åt popcorn och tittade i skolkataloger. Rabih åkte ju ut i Idol. Jag är inte lika "insatt" i Idol i år som jag var förra året. Men det var nog kanske rätt att han åkte ut. Han är söt men han sjöng inte alltid så bra. Bäst sjöng han då det var Michael Jackson-tema.

Men nu ska jag gå och äta Tacopaj, det känns som det var evigheter sen jag åt det. MUMS!

1 November

Skola imorrn och jag längtar inte!
Måste träna på två prov som vi har i veckan.
I fredags och igår hade jag däremot kul.
I fredags for bl.a. jag, Sara, Julia, Mia, Johanna och Lisa på Station 8.
Jag var utklädd till docka, vilket inte syntes så bra.
I går var jag, Josefine, Sara och Emelie hos Theres och Julia.
Vi fikade, såg på film och tog kort på oss eftersom att alla var utklädda.
Jag var ett skelett, Josefine en clown, Sara en död tjej som blivit strypt,
Emelie en mimare, Theres halva ansikte var ett skelett och andra halvan
vanlig, och Julia var en docka. Vi hade jättetrevligt.
Ikväll ska jag se på Top Model 12 och äta pumpa-och morotskaka.
Senare funderar jag på om jag ska se på På Smällen, men jag tror det
blir Djävulen Bär Prada, eftersom att jag inte har den hemma.
Jag längtar tills imorrn då det är Buffy. Spike är så snygg!
Det ska bli så kul att se vad det händer i morgondagens avsnitt.

Något som däremot inte är så roligt är att farmor inte lever längre.
Hon gick bort i torsdags. Jag har inte riktigt förstått att hon är död.
Det är så ofattbart eftersom att farfar gick bort i januari i år, och nu farmor.
Men jag visste att hon inte hade lång tid kvar att leva eftersom att
hon hade cancer. Men jag var inte beredd på att det skulle gå så fort.

RSS 2.0