21 Juni

Tänkte ge lite filmtips igen :) Igår såg jag en film som heter 28 Days/28 Dagar. Den var helt okej faktiskt. När jag läste om den filmen och såg att Sandra Bullock hade huvudrollen så tänkte jag direkt att "den här filmen måste ju vara bra!". Trodde den skulle vara bättre, men den var absolut inte dålig. Även fast jag inte varit med om huvudpersonens situation så var det nästan så att man kände hur det skulle kunna vara.. Kan även tillägga att Viggo Mortensen är med ;) En film värd att se :)
Idag såg jag en film som heter Speak. Den var riktigt bra! Kristen Stewart hade huvudrollen och hon spelade väldigt bra :) See it! ;)


28 DAYS (2000)



En nyhetsreporter med alkoholproblem åtalas för rattonykterhet en urspårad fest. Hon döms till en månad på ett rehabiliteringshem. Under sin månad på kliniken möter hon en rad varierande personligheter och människoöden.


SPEAK (2004)



Tonårsdramat Speak handlar om Melinda som slutar prata efter en traumatisk händelse under sommarlovet. Medans hon kämpar med skola, vänner och familj berättar hon sin mörka berättelse om varför hennes röst försvann.


xoxo
-F



17 Juni

Tänkte ge lite filmtips :) Var på bio i måndags med Sara och Amanda och såg Snow White And The Huntsman. Riktigt bra film! Självklart så var den ju förutsägbar, för man har väl sett Disneys Snövit? Så man visste ju på ett ungefär hur den skulle sluta. Men enligt mig så var den jättebra! :D Tycker dock att Monica Keena (Dawsons creek) var bättre som Snövit än Kristen Stewart. Monica spelade nämligen Snövit i Snow White: A Tale Of Terror (1997). Men menar inte att Kristen inte var bra, tycker bara bättre om Monica som Snövit :)


SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN (2012)

Snow White (Kristen Stewart)
Ravenna (Charlize Theron)
The Huntsman (Chris Hemsworth)

Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare utsänd för att döda henne.


SNOW WHITE: A TALE OF TERROR (1997)


Claudia Hoffman (Sigourney Weaver)
Lilli Hoffman/ Snow White (Monica Keena)
Peter Gutenberg (David Conrad)

16-åriga Lilli får en elak styvmor - drottning Claudia. Avundsjuk på sin styvdotters skönhet beordrar drottningen sin bror att döda Lilli. Men han slutför inte sitt uppdrag, utan Lilli gömmer sig hos några tjuvar i skogen. En svart version av sagan om Snövit.


Har även sett en superbra film som heter Keith :) Loved it! Påminner mig lite om A Walk To Remember, vilket ju är positivt. Ett stort plus får filmen för Jesse McCartney som spelar otroligt bra.. och ser ju inte illa ut heller! ;) Elisabeth Harnois var också superbra :)


KEITH (2008)


Keith (Jesse McCartney)
Natalie (Elisabeth Harnois)

Natalie är både vacker och intelligent. Hennes examensprov kommer allt närmare och naturligtvis har hon utmärkta betyg. Hennes liv är helt under kontroll och allt som Natalie närmar sig blir en succé. Utom när det gäller kemi, som Keith ska hjälpa att klara. Han klär sig konstigt och är både rebellisk och impulsiv. Det som Natalie blir mest irriterad över är att han inte tycks bry sig om henne, men hon har inget annat val om hon vill få bra betyg i kemi. I gengäld kräver Keith olika tjänster för sin hjälp.


xoxo
-F



10 Juni

Jag är ju jäkligt dålig på att uppdatera, men man måste ju ha orken för det också :] Vilket jag inte har...
Har då fått till det hyfsat bra i lägenheten nu, men måste köpas lite mer saker så jag börjar känna mig hemma. Har ingen TV än, nog för att jag inte ser så mkt på TV, ser ju mest bara film på datorn och så. Men en TV känns ju ändå som ett måste ;

Sen har det väl inte hänt så mkt i mitt liv sen senast jag gjorde ett inlägg xD Har varit på massa fester och umgåtts med vänner. Maya fick btw en kattunge, bara en, men den överlevde inte eftersom att allt inte var som det skulle med den.. kan säga att det som skulle vara inuti kattungen var utanför kattungen :'( Men nu har då Maya och Cadillac försökt på nytt, så vi får väl se om det blir nå kattungar i augusti isf :) Och idag började även Skorpan löpa..


Maya & Cadillac är in lööv :]


Theres & Josefine tog btw studenten i fredags, så grattis till dom! :D


Igår var jag hos Theres och Julia i Klut.. känns som evigheter sen senast! Det blev mest bara prat och vi såg en film som heter The Woman In Black. Inte nån superfilm enligt mig. Men typ två gånger blev jag livrädd! Och det var läääänge sen jag blev så rädd av en skräckfilm :P
Idag är det ju så skitans dåligt väder, igen! Så det blir väl att se på filmer och serier resten av dagen :)
xoxo
-F



RSS 2.0