7 Mars

Har just varit och lämnat Dixi hos nån "hundman" xD Blev faktiskt lite skrämd när jag kom dit och fick se vars hon ska bo tills på lördag, det såg ut som ett hundfängelse! :O Men hon får gå ut i en hundgård när hon vill så lite frihet är det ändå :) Han som ska ta hand om henne har tränat upp polishundar, så Dixi kommer förhoppningsvis få lära sig ett och annat :P Men det var så hemskt när vi skulle fara och bara lämna henne där, det lät som hon grät :'( Jag fick dåligt samvete :(


Dixidoou, I love you :)
Eller som jag också brukar säga: dixidoou, Whats wrong with you? xD
(Det sista brukar passa in ganska ofta)

Tror btw inte att Josefine gillar den här bilden så mkt :P


Men nu ska jag fortsätta att packa, för ikväll bär det av mot Stockholm! :D


xoxo
-F



1 Mars

Pappa: Frida, är du ledig i påsk?
Jag: Ja, jag är ledig hela påsken förrutom måndag eftermiddag och natt.
Pappa: Ja men före det?
Jag: Måndagen är sista påskdagen (annandag påsk), så ja, antagligen.
Pappa: Men är du ledig skärtorsdagen?
Jag: Jag sa att jag är ledig HELA påsken förrutom måndag eftermiddag och natt, då jobbar jag. Förstår du inte?
Pappa: Men jag frågade om du är ledig skärtorsdagen?!

Jag fick säga mitt sista svar om och om igen för att se om pappa kunde få in det i huvudet. Ville bara se om min pappa inte var helt dum. Mamma och Josefine förstod inte heller nånting. Så enligt dom är jag dum i huvudet. Jag har bara en sak att säga om det - Vem förstår inte att Skärtorsdagen hör till påsken? När dom säger att jag är dum i huvudet, så tycker jag att dom borde tala om sig själva. Jag fick ju säga till slut att "Ja, jag är ledig på Skärtorsdagen", då förstod dom.
Jag blir bara så irriterad. Så här har jag vuxit upp. Det kan handla om småsaker som detta. Mina föräldrar och min bror brukar inte ofta förstå mig. Min syster brukar alltid förstå mig, men jag hade visst fel om det.
Jag skulle kunna rabbla upp en massa saker, som när mamma och min bror påstod att gris och älg är kött och att fisk är fisk. Då sa jag att gris, älg och fisk är olika slags kött från djur, men att allt är kött. Dom tittade bara på varann och skakade på huvudet som om jag var korkad. Enligt dom så var inte fisk något slags kött, utan bara... fisk.


xoxo
-F



RSS 2.0