30 April

Idag är det Valborgsmässoafton, eller majbrasan som jag brukar kalla den här dagen ^^. Hade bara två lektioner idag, idrott och matte. På idrotten var vi på Edda och badade. Vi skulle komma på nå typ danskonster i vattnet, det var lite småkul :P Annars har det inte hänt så mke idag. Ikväll blir det nog så att jag kommer köra moppe till Klutmarksstation och vara med mina kompisar där =) Vi kommer bl.a. att grilla, och sen så kommer vi förhoppningsvis att hitta på nått mer att göra. Sara hade tagit hem partyalias från hennes syrra, så det kommer vi kanske att spela. Kanske händer att vi ser någon film oxå, på tal om det, såg att Dagboken - Jag Sökte Dig Och Fann Mitt Hjärta, skulle gå på teve ikv. Den filmen är riktigt bra, kommer kanske att se den, men Julia har sett den så många ggr så vi kanske ska se nån som Sara skulle fixa...

Nu måste jag gå och dammsuga, ha en bra valborgs ! =) Elda bara inte upp er själva !

28 April

Sitter nu och lyssnar på Josef då hon snackar. Hon läser Twilight-boken och berättar vad som är annorlundare än i filmen. Själv så skulle jag ha läst engelska boken men jag glömde den på skolan. Sara ska komma till mig snart och då ska vi göra läxa i fackteckning och sen ska jag klippa hennes hår. Jag har länge sagt att hon borde klippa sig som Adrianna i 90210 för det är så fint och jag vet att hon passar i det för hon har haft så förr. Igår såg Sara på 90210 hos Julia (Sara har inte tv400) och då bestämde hon sig för att klippa sig som Adrianna, men hon ska inte ha någon lugg eftersom att hon tycker att det är så jobbigt. Det känns som att man lättare får finnar om man har lugg. Tänk om man har värsta fett hår åsså kletar det sig mot pannan, ursh så äckligt... Haha.
Idag sydde jag på min blus, och nu har jag bara ärmarna och knapparna kvar att göra. Fast jag hade även tänkt att sy till lite annat oxå. Efter skolan så följde jag, Sara och Elin, Julia till stan för att hon skulle köpa inlines till Tessan. Vi har kommit på en rolig idé, vi ska börja åka inlines ! Jag åkte det ofta förr då jag var mindre, och jag minns att jag inte var så bra. Det var ganska svårt att bromsa. Jag ska leta efter Crilles gamla inlines och se om dom passar något så bra, bara dom inte är för stora. Det vore bra om dom passar, för då slipper jag att köpa nya.

Igår gjorde jag inte så mke. Jag såg på några filmer, bl.a. Öga För Öga, igen, och sen så såg jag på en film som heter Gubben i Månen, med Reese Witherspoon som då bara var 15 år gammal. Den filmen var jättebra ! =) Men jag får ju inte glömma att berätta att jag såg på 90210. Nu fick man reda på varför Silver var så konstig. Det var riktigt bra och roligt igår. Och Naomi trodde att Adrianna kallade Navid för Sesambollen ^^ hahahah.



Reese Witherspoon och Jason London.
Gubben i Månen
(The Man In The Moon, 1991)


25 April

Jag har inte gjort så mke idag hittills. Har mest kollat på kläder i kataloger och på internet. Söker efter en jack och det är två som jag vill ha och kan inte riktigt bestämma vilken, den ena är dyrare än den andra men den är så fin. Jag har även kollat efter skolavslutningskläder. Tänkte först köpa ett jättefint linne och ha någon kjol till. Men jag vet inte riktigt om jag ska ha linnet på skolavslutningen, men jag kommer nog ändå att köpa det. Jag vet vilka skor jag ska ha, "romar-typen" som man brukar kalla dem, och dom är jättefina ! Hoppas att dom kommer att passa, ska beställa dom så då vet man aldrig. Hittade en jättegullig klänning idag som jag funderar på att ha på skolavslutningen. Just nu lutar det mot den, men jag får väl se, jag har ganska lätt för att ändra mig.



Visst är den söt ? (A)


Ikväll ska jag se på Robinson och kanske på nån film om det går nån bra på teven. Kl.17.25 tror jag att 90210 ska gå. Det måste jag se, för jag var hos Sara då det gick förra ggn. Så nu får jag se på reprisen. tv400 har visat avsnitten så konstigt. Alla avsnitt visades till det 16de, sen så visade de avsnitt 4 helt plötsligt :O Sen vet jag inte riktigt i vilken ordning dom gick sen, men det var då avsnitt som jag redan sett. Men idag så ska avsnitt 17 gå så det måste jag se ! Minns inte riktigt vad som hände förra ggn.
Nu har mormor opererat sig förrästen. Jag har pratat med hon i telefon och det låter inte som hon, rösten är så hes och annorlunda. Hon opererade bort struma, lr vad det nu heter, och det sitter ju på halsen så då har hon fått en annorlunda röst nu. Men den blir bättre och bättre eftersom tror jag...

24 April

Nu börjar det närma sig till valborgs, och jag längtar så mke. Har inte riktigt bestämt vad jag ska gö. Först skulle vi kanske göra nått med Josse, Mia och Johannis, men det blev nog inte av. Så det lutar mot en kväll med "gänget", alltså jag, Jull, Tess, Sara, Emelie och Josef. Vad vi ska göra har vi inte riktigt bestämt. Men jag tror att vi skulle grilla mashmallows och pinnbröd och sånt. Vi hade också tänkt att köpa glass och gö chokladsås så man får riktig sommarkänsla. Jag har faktiskt ingen aning om hur det kommer att bli för vi har inte snackat så mke om det. Men det kommer nog att bli kul, vi ska även äta grillat, alltså kött och sånt för första ggn i år ! =)

Idag har det inte hänt så mke, förrutom att jag har fått veta att jag fick godkänt på matteprovet, om jag nu ska våga tro på det. Jag lämnade även in engelska uppsatsen, och jag vet inte riktigt hur den blev, hann inte att läsa igenom den =( Hade även utvecklingssamtal, och det gick väl bra : ) Vi går ganska långt på Fredagar, men det blev iaf lite roligare då vi såg film på svenskan, American History X, blev så jävulskt arg och ledsen då Danny dör i slutet ! Han var ju så söt :] Men man får ju tänka på att det inte är på riktigt och att dom bara är skådisar. Men som våran lärare sa: Sånt där händer ju säkert på nått ställe här i världen.


Edward Furlong och Edward Norton
American History X

När vi hade slutat för dagen så gick jag, Sara, Josse, Mia och Elin på stan. Vi blev lite lata så efter ett tag så gick vi och satte oss på en bänk och kollade på alla människor som gick förbi ^^. Men det var ganska kul, haha. Efter ett tag så skulle Elin gå så då gick vi till busstation. Mia for med bussen och jag och Sara väntade på hennes föräldrar och Josse på sin mamma. När Saras föräldrar hämtat oss så for vi till kvantum och köpte godis, shit så dyrt lösviktsgodiset var där, haha blev så att jag köpte en marabou apelsin krokant. Jag var så hungrig och hoppades på så god middag hemma som möjligt. När jag kom hem och frågade mamma vad vi skulle äta så blev jag överlycklig då hon sa tacos. Det var väldigt gott. Men nu sitter jag och väntar på att Sara och Emelie ska komma. Vent inte riktigt vad vi ska gö här, det finns typ inget att göra här, men nånting måste vi försöka hitta på.

19 April

Nu har jag inte skrivit på en vecka ungefär. Men jag kan ju brätta lite om vad jag har gjort i veckan =)

Måndag
Det blev så att vi for till Kittelfjäll på måndagmorgon istället för på söndan. Vi stannade av och tog en bensträckare i Malå och Storuman. I Malå köpte vi nått att äta och i Storuman köpte vi två filmer, Phone Booth och Stolthet Och Fördom. När vi kom fram så hade dom i receptionen tappat bort nyckeln till våran stuga :O Så vi fick vänta en stund. Till slut kom dom med en nyckel. Stugan var jättefin, den fräschaste stugan vi bott i tror jag. Den var nyrenoverad. Fastän den var liten så kändes den ändå stor, den var som välplanerad lr vad man nu ska säga. Det var fint grått klinker golv, ljusa träväggar, fast i hallen var det träväggar målat i vitt. Två rum, ett med dubbelsäng, och det andra med två våningssängar, så vi kunde ha tagit med oss många kompisar. Vi körde ju två bilar också för att få med oss alla skotrar och packtjälken ;P I stugan var det även skinnmöbler och platteve. Pappa hade tagit med sig husvagnsteven och en DVD som jag, crille och Josef hade på vårat rum, nog för att det bara var jag och Josef som såg på den men... ^^. På kvällen såg jag och Josef på A Walk To Remember och senare såg vi på Phone Booth. Haha jag visste att den skulle gå på teven på lördag, men jag hade sett den förut och tyckte att den var så bra så då tyckte jag att det var lika bra att vi köpte den. Den kostade inte så mke så :P

Tisdag
Vi steg upp kring 10 och började göra oss klara för att fara ut och köra skoter. Vi körde till några fjäll och där grillade vi hamburgare ^^. Det var gott, men det var lite svårt att få upp nån eld. På kvällen skulle jag och Josef få mamma att se på Pirates Of The Caribbean. Hon brukar alltid klaga på att sånna filmer är så dåliga och overkliga. Men sånna filmer brukar faktiskt vara bra. Mamma har inte ens sett nån av filmerna så hon ska ju inte klaga innan hon ens sett nån. Jag tror endå att hon tyckte att den verkade bra, nog för att hon somnade efter en kvart typ. Men det förvånade mig inte, hon somnar jämt när hon ser på film, jag fattar inte hur hon lyckas men... Hon sa iaf att hon nån ggn vill se klart den så =)

Onsdag
Vi körde skoter ut till fjällen, vet inte riktigt vars vi var men vi var iaf runt massa fjäll så ;P Christoffer hade kört skoter till nån kompis, så då slapp vi då han. Jag stekte palt som vi åt, och det var jättegott, älskar palt =D Vi grillade även machmallows. På hemvägen körde vi förbi affären och hyrde två filmer, The Dark Knight och Madagaskar 2. Det var lite småläskigt att köra skoter på ett ställe för det var åvarnavatten där, lr vad man nu kallar det. Men jag klarade det fint =) Vi åt ingen middag för vi var så mätta efter palten ^^. Senare då vi kommit hem såg jag och Josef på filmerna som vi hade hyrt. Haha vi höll på att skratta ihjäl oss då vi såg Madagaskar 2 =D

Torsdag
Denna dagen körde vi också skoter. Det var nämligen därför vi for till fjällen, för att köra skoter. Det var inte så jättebra väder denhär dan. Det var lite molnigt så man såg inte riktigt var man körde, men jag chansade och gasade på ^^. Vi grillade lite korv och machmallows och fiskade lite. Pappa pratade med crille i mobilen och hörde att han hade fått en fisk. Då fick typ pappa panik för att inte han hade fått nån. Till slut så fick han en liten fisk. Men jag tror att christoffers var större ^^. Jag fick ingen, jag brukar faktiskt ha ganska tur, men inte den här dagen. Hon som skulle ha Ferrari ringe också och sa att hon inte kunde köpa han för att hon skulle flytta och hon skulle inte hinna ha tid för han. Det var ju lite synd, jag tror han skulle fått det bra med henne som matte. Men vi får väl hoppas att nån annan vill köpa han och Mercedes =) Dom är ju så söta så jag skulle aldrig tveka. När vi kom hem så hade christoffer också kommit hem. Då var friden slut. Men denna kvällen fick vi faktiskt mamma att se Vacancy utan att somna :O Okej, jag och Josef tvingade henne att sitta på några kuddar på golvet så att hon inte skulle somna i sängen ^^. Efter vi sett filmen började vi packa in det mesta i bilarna så att vi skulle ha så lite som möjligt att göra på fredagmorgon.

Fredag
Vi steg upp väldigt tidigt och började att packa ihop det sista och städa stugan. Stugan skulle nämligen vara red kl. 10.00 för dom skulle kolla så att stugan var ren kl.10.30. Vi skulle inte ha hunnit att äta frukost i stugan och hinna diska allt sen. Så då vi var klara före tio nån ggn så gick vi upp till hotellet och åt frukost där. Gud så gott det var och gud så mätt jag blev ^^. När vi kom tillbax till stugan så hade dom inte kollat igenom den och då hade klockan hunnit bli väldigt mke. Till slut så sket vi i det och körde en tur med bilen och kollade runt litegrann på stugor och sånt. Då vi kom tillbax igen så hade fortfarande ingen kollat på stugan. Så mamma tog nycklarna och gick till receptionen och frågade om ingen skulle kolla till den. Jag vet inte riktigt hur det blev men vi orkade då inte vänta på dom så vi sket i dom och körde iväg. Vi stannade på samma ställen på vägen hem oxå. Men vi var så mätta så vi köpte bara nån glass. Jag var inte ens hungrig men nått sött kan man typ nästan alltid få i sig ^^. Vi kom hem runt 18.30. Ingen var hungrig så vi åt bara nån macka till middag. På kvällen såg jag och Josef klart Mean Girls som vi hade börjat se för ganska länge sen. Då vi sett klart den så såg vi på Livsverket ännu en ggn till, speciellt för att Hayden Christensen är så snygg !

Lördag
Steg upp runt före tio, var så van att stiga upp den tiden. I vanliga falla så brukar jag typ sova till elva eller tolv på helger och lov. Men jag hade vant mig, och jag som trodde att jag skulle sova länge på lördag eftersom att jag aldrig riktigt fått sova ut, men det gick inte att sova längre. Jag och Josef gick till Tess och Jull. Där snackade vi om hur vi hade haft det. Dom hade ju varit hos deras farfar i fjällen, tror det ligger nånstans vid Arjeplog. Sen kom Sara och Emelie och då gick vi ut och hoppade hopprep ^^. Det kändes vårigt, vi brukar typ alltid hoppa hopprep då gräset börjar komma fram känns det som ^^. Alla hade blivit så bruna, men jag hade bara blivit fräknig =( Fattar mig inte på dom som tycker att det är fint med fräknar, jag hatar dom. Man måste passa i fräknar för att ha det, då är det riktigt snyggt, men jag passar då inte i det !
Senare kom mamma och hämtade oss. Vi åt, såg lite ur filmen 10 Orsaker Att Hata Dig, och jag blir så ledsen då jag ser den för att Heath Ledger är borta, samma sak gällde då jag såg The Dark Knight. Han var ju så snygg ! Men sen var han ju också en bra människa. Sen skjutsade hon tbx oss till Tess och Jull. Där såg vi på Robinson, och när det slutat kom Sara och Emelie, och då såg vi på Bedtime Stories. Den var riktigt rolig =) Sen såg vi lite ur filmen A Guy Thing. Sen hämtade mamma oss, och det första jag gjorde när jag kom hem var att gå och sova ^^.

Söndag, Idag
Har inte gjort så mke idag. Har varit med katterna, kammat dom och sånt. Jag har sett på teve och kollat i kataloger. Jag har mest tagit det lugnt. Mamma snackade med en släkting som har ringt till nån i Finland som ska snacka med nån finsk som vi ska köpa en hund av. Vi ska köpa en från Finland eftersom att det är en Finsk Spets och att det är billigare därifrån. Han hade även tingat en åt oss och det skulle bli nån tik. Han skulle ringa till den där personen i veckan så får vi höra. Hoppas att det blev nån tik och att vi kommer att köpa en. Jag har velat ha en hund så länge jag kan minnas. Värst var ju att jag aldrig visste att Zorro, som farmor och farfar tog hand om var våran hund, förräns han var död. Men jag var ju ganska liten så så jag förstod ju inte allt. Jag har även pratat med mormor som ska till Umeå imorgon och operera sig. Vi får hålla tummarna att allt kommer att gå bra. Innan mamma började med maten så bakade jag en kladdkaka som jag ska bjuda på senare ikv. Jag känner mig riktigt snäll =) Tänkte se Cry-Baby ikv. Johnny Depp är ju INTE ful. Men då funkar inte viasat så då har vi inte Ztv. Tur är att jag redan har sett den, så jag har funderat på att se på Och Så Kom Polly. Det är nog flera som undrar om inte jag har nått liv som ser på film hela tiden. Men på kvällarna tycker jag bäst om att se på film, det är mysigt och kul. Om jag inte har nått att göra så brukar jag se på teve, det är ju iaf bättre än att äta, haha. Inte för att jag brukar äta då jag inte har nått att göra, men jag vet att det finns vissa som gör det. Kan också hända för mig ibland. Fast mest ser jag film för att jag är intresserad. Inte bara att se på film, utan att tänka och fundera över hur jag tror att dom har gjort och spelat in den. Jag och mina kompisar spelar ju själva in filmer som komedier och skräckisar och sånt. Jag skriver även manus till filmer som vi gör, och jag tycker att det är kul. Men roligast är det att se på hur skådisarna spelar, eftersom att jag vill bli skådis.

Nu har jag skrivit ett väldigt långt inlägg så nu får jag ta att sluta. Det blev lite tråkigt, utan bilder och sånt. Men annars skulle det bli skitlångt. Det tar typ redan ett helt liv att läsa allt.

12 April

Kom hem från mormor idag. Jag och Josef har sovit över hor henne två nätter i rad. Vi har käkat mke godis och slappat ganska mke. Igår så for vi ut och körde skoter. Körde fast två ggr. Vi körde över åvarnavatten, och där körde mamma och pappa fast. Haha, sen kom vi i samma spår och jag visste int vart jag skulle kö, så jag körde då förbi dom och gasade allt vad jag hade hela vägen. Men det var åvarnavatten så det gick typ 10 km/h. Men därkörde då jag inte fast. Haha en ggn då jag körde fast så gled skotern typ ner i diket :] Så då fick vi binda ett rep mellan skotrarna och köra upp min skoter ;P hahah kände mig ganska dålig ^^.
Har sett ganska mke teve hos mormor, det finns inte så jättemke att göra där, men det är ändå trevligt. I fredas såg vi på Dödligt Vapen och Star Wars 3, med Hayden Christensen, jag är typ kär (A) :] Igår såg vi på Robinson, The Wedding Date och Sleepy Hollow, med Johnny Depp (L).



Hayden Christensen (L) 

STAR WARS


 
Christina Ricci och Johnny Depp
SLEEPY HOLLOW

                         

Nu håller vi på att packa för vi ska ju till Kittelfjäll. Det är lite småstressigt, men jag tror jag är typ klar för att fara. Har varit ute hos katterna som ska vara i gårdshuset. Sa hej då till dom, kommer att sakna dom.
Jag har faktiskt en superbra nyhet ! Hon som skulle köpa Cadillac har ändrat sig och ska köpa Ferrari istället. Hon trodde det skulle bli för mke jobb med Caddie med att fara på utställningar och sånt. Hon ska bara kanske köpa Mercedes oxå. Så vi har typ tänkt att behålla Cadillac ! =D

Caddie !

=)

10 April

Ska snart fara till mormor. Där ska vi köra skoter som sagt, och ikv ska kanske jag och Josef följa mormor på bingo i Bastuträsk. På söndag ska vi ju fara till fjällen, och kommer inte hem förräns på fredag. Kan inte träffa mina kompisar då. Men Julia for då i morse till Arjeplog, till hennes farfar. Så henne skulle jag ändå inte träffa.

Igår var det jättekul, men det blev lite jobbigt till slutet. Det var skit roligt att Julia kunde följa med oxå =)

Men nu ska jag gå och packa, hej då =D


9 April

Sitter här vid datorn och är lite småhungrig. Josef och mamma kommer hem från stan om ett tag. Då ska jag få äta =) Men före det så ska jag hinna fixa till mig så jag är klar kl.18.30, då Julias föräldrar kommer och plockar upp mig. Ska då till Johannas inflyttningsfest. Det är lite spännande för man vet ju aldrig vilka som kan komma. Jag far iaf dit med Sara och Julia, sen så lär jag ju träffa Mia, Josse och självklart Johanna =) Har hett igång våffeltången, få se om jag kan få lite volym i håret. Inte för att jag tror att det kommer att bli nån stor skillnad men...

Idag hade vi ju även matteprov. Det gick väl... skit, kan man ju säga. Lr jag vet egentligen inte riktigt hur det gick, men det kändes då inge bra. Svarade inte på alla frågorna, fast det är ju inte så ovanligt. Tror inte att jag hade så många rätta svar. När jag läst klart matte B så ska jag då inte ha nå mer matte i mitt liv, hoppas jag.

Åååh, hör låten på radion nu som spelas i Twilight ! Den spelas i slutet då det är eftertext. Den är så bra, både låten och FILMEN ! =) På tal om film, så såg jag på Star Wars igår ^^. Har inte sett alla dom filmerna. Hade hoppats på att det var den som Hayden Christensen är med i, men det var det ju inte =(

Är lite småsugen på godiset som jag fick av tess och jull. Haha, dom var så söta. I söndags efter bingon så frågade dom om vi skulle hinna vara med varann innan vi ska fara bort på lovet. Då visste vi inte riktigt, så då gick Julia iväg och kom tbx med två påskägg till mig och Josef. Haha så söta (A).

Och nu är det påsklov ! Så sköönt !



GLAD PÅSK !

7 April

Har just kommit hem från skolan. Sara skulle lämna cv på massa platser så hon hann inte med bussen =( Måste ringa henne sen, vi hade tänkt att gå till varann efter maten så vi skulle få röra på oss lite, och för att vi ska göra läxa. På torsdag har vi matteprov, och det ska inte bli kul, få se hur det kommer att gå. Jag förstår inte allt på matten, men det mesta. Men jag brukar alltid få hjärnsläpp på prov ^^. Jag stressade till hm innan jag gick till bussen. På hm hittade jag ännu en söt klänning, en leopardfärgad som jag måste köpa ! =D

Igår var det riktigt roligt. Jag for till Julia efterskolan. Vi gick till Sara för hon skulle hjälpa Julia att sätta ihop baldershowen. Sedan gick vi tbx till Jull. Egentligen hade inte jag tänkt att äta där, men Julias mamma är så gullig och snäll så hon sa att jag skulle få äta där så jag inte skulle behöva gå runt hungrig. Hade ju tänkt att äta när jag kom hem, men det var tur att det inte blev så, för mamma hade gjort hennes äckliga pannkaka.
Sen så kom mamma och hämtade mig, tess och jull för tess och Josef skulle sälja salamikorv till deras klassresa. Haha dom fick bara sålt en korv, och dom gick typ till skitmånga hus. Jag och Julia var med kattungarna ett tag, sedan visade mamma oss nå fula saker hon hade på datorn (dom var inte ens roliga). Efter det så gick jag och Julia ut och körde skoter. Vi körde lite överallt, som t.ex. till Klutmarksstation och sa hej till Julias pappa, och så körde vi till lilla slalombacken. Jag lät Julia få köra ganska mke, och det tyckte hon var kul =) När vi kom hem så kom just mamma ut från frysen med fika. Så då tjockade vi oss ganska mke ^^, plus att vi hade småätit godis hos tess och jull. Sen så såg vi på Ryktet går. Någon ggn under tiden då filmen gick så kom tessan och Julias pappa och hämtade dom.

Nu undrar jag hur Sara har det. Hon går väl på stan alldeles sj, om hon inte har träffat nån så. Tror att Josef, Theres och Emelie skulle gå på stan, kanske, så hon kanske har träffat dom. Får hoppas det. Jag känner mig så dum, att jag inte klev av bussen och gick till henne. Men jag ska nog ringa till henne nu.

Ikv blir det nog Desperate housewives, och så måste jag ringa och fråga om sommarjobb.

Btw, hittade en bild på Crazy Lady (som stor kisse). Hon har blivit lite smårund. Vill fara och hälsa på henne =)



Crazy Lady =)


5 April

De senaste dagarna...

Fredag

Till middag åt jag en kycklinggryta som Josef gjort.
Innan jag, Sara och Elin for hem från stan idag så gick vi och hälsade på Maria, Saras syrra, som bjöd oss på glass på frasses =D Så nu är jag ju som sagt väldigt mätt.
På stan köpte jag en klänning som är svart med rosa och lila blommor. Den är jättefin ! och jag tycker att den är så somrig, och den är inte så superspeciell så den är perfekt till sommarn. Den har smock upptill, axelband och så blir den större nertill. Jag köpte den på H&M.
På kvällen for jag till tess och jull och vi var som med hela "gänget".


Lördag

Sov ganska länge. Städade mitt rum, tog ganska lång tid. På kvällen kollade jag igenom några band. Hittade en film, Öga för öga, som jag och Josef såg senare på kvällen, men före det så såg vi på Robinson.


Söndag, idag

Idag har jag varit hos mormor och kört skoter. Jag körde med mamma, pappa och Josef. Vi käkade stekt palt. Sedan fick jag och Josef stressa tbx till mormor. Är förvånad att jag hittade tbx. När vi kom fram skyndade vi oss att byta kläder och fixa till oss lite. Sen så kom Inez och Runo och hämtade oss. Vi for på bingon och var där med tess och jull. Träffade även Josse, som satt och kollade på mig när jag spelade, och då såg hon även hur piss det gick för mig ^^. Nu ska jag se en film med Joshua Jackson, den heter När hjärtat blir varm.

Så hejjdåå =)

2 April

Ett tag efter jag kom hem från skolan idag så gick jag till Sara. Där firade vi hennes lillasyster Lovisa som fyller 5 år idag =) Haha, medans vi sjöng för hon så grät Felicia för hon inte fick några ljus att blåsa ut. Men hon höll då rätt toner, för när vi sjöng "på en skottkärra fram..." så höjde hon tonen ^^. Sen så fick hon ett ljus, och då blev hon överlycklig... nästan lite galen xD
Sedan spelade vi need for speed och jag sög ! Kan fasen int kö dom där sladdbilarna. Det värsta var att pappa frågade mig just idag om jag ville börja övningsköra i sommar, och jag sa ja ! och när vi spelade need for speed så krashade jag bilen, det flög av delar från den hela tiden typ ^^. Så se upp allihop då jag kommer vara i trafiken ! xP
Annars har det väl inte hänt så mke idag. Jo, jag såg på Medium för inte så många minuter sen =D
 Just nu är jag förbannad på Christoffer för att han har tagit bort ALL min musik från datorn utan att säga nått i förväg ! Han tror att han är så bra och säger att vi måste he våra saker på D disken för om vi har saker på C disken så blir datorn skit seg. Jag har hett dit litegrann men hann int he dit allt så då tog han bort allt utan att ens säga nått i förväg. Men jag har int märkt nån jävla skillnad på datorn nu motför då. Den är precis lika seg som förr !
Han bryr sig bara om sig själv. Inte ens en enda ggn kan han tänka på nån annan. Alla mina bilder som jag ritat på paint var borta, bilder på kändisar och min musik ! Bilderna hade jag kämpat med så mke och jag kände att jag bara ville gråta då jag fick reda på att allt det inte fanns kvar. Han hade raderat det från papperskorgen oxå :O Men sen så kom jag på att det fanns ett sista hopp om att jag skulle få tillbaks mina bilder som jag ritat på paint. Jag säger bara, TACK FÖR ATT APBERGET FINNS ! =D

Igår såg jag och Josef klart Livsverket, och jag skulle kunna se den tusen ggr. Om det är nån snygg med i en film så kan man typ se den hur många ggr som helst, även om filmen är dålig. Fast Livsverket är faktiskt skitbra, men jag tänkte bara ^^.


Hayden Christensen (L)

 
George Monroe bor i ett fallfärdigt hus som han i flera år planerat att renovera. Han känner sig otillfredsställd med sitt liv och vantrivs på sitt jobb. Han lever ensam sedan han skilde sig från sin fru Robin, sin son Sam träffar han nästan aldrig. Men Georges liv förändras drastiskt när han först får sparken från sitt jobb och därefter får besked om att han har en dödlig sjukdom. När George får veta att han bara har fyra månader kvar att leva bestämmer han sig för att uppfylla sin dröm om att bygga sitt drömhus. Till sin hjälp tar han sin tonårsson i ett försök att laga deras trasiga relation. Georges före detta fru Robin ser hur han förändras och bestämmer sig för att hjälpa George att genomföra sitt mål innan det är för sent.


 


1 April

Jag har en sak att säga, jag är gravid !
April, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill ! =)

Idag är det första april och jag har väl hunnit lura några hittills.. Först lurade jag Josef om att vi ska behålla Cadillac. Då hon fick veta att det var ett aprilskämt så sa hon att jag inte fick ljuga om bra saker. Sedan efter vi haft fotografisk bild så lurade jag, Sara och Josse Mia att vi hade fått tårta på fotografisk för att bild Olle fyllde 62 år, hon gick ju på det såklart. Sedan lurade några i våran klass, bland annat jag, resten av klassen att svenskan var inställd, haha det var bara en som gick på det ;P

Jag sitter hos Sara och skriver medans hon sitter och käkar varmkorv med bröd. Jag har gått hit så jag är ganska slut kan jag säga.

Här är några bilder som jag gjort på fotografisk. Men synd var att vampyrbilden på Sara var borta. Men det var tur att jag hade skrivit ut den. Är tyvärr inte med här...





RSS 2.0