28 December

Skulle egentligen fara och se Calle och Erik idag, men det blev tydligen inställt. Så jag har precis som igår, suttit och nördat sims. Det blir lite långtråkigt till slut om man sitter så länge.
Snart ska Theres och Julia komma till oss, vad vi ska hitta på vet jag inte. Det finns inte så mkt att göra här. Men just nu sitter jag "hundvakt" åt Dixi. Hon behöver alltid någon som håller ett öga på henne, för det första: därför att annars så börjar hon dampa för hon vill inte vara ensam, och för det andra: för att hon är så galen och skulle typ kunna riva hela huset.
Men nu sprang hon till köket, måste gå och kolla vad hon nu har hittat på för bus. =P

26 December

JUL, JUL, STRÅLANDE JUL!

ANNANDAG JUL!
Idag är det precis 20 år sen som mamma och pappa gifte sig. Det är också precis ett år sen som farmor och farfar var hos oss och åt julmiddag, men nu finns dom inte längre. Det känns så konstigt, för det har alltid varit så att när man vaknar upp hos mormor på annandan så ska man skynda sig hem och göra allt i ordning innan farmor och farfar kommer. Men den här julen blev annorlunda.
Annars har julen varit bra, förrutom att jag inte riktigt fått nån julkänsla som jag alltid brukar få.
Var som vanligt hos mormor på julafton. Såg på Kalle Anka, det är ju en tradition! Åt julbord som smakade supergott! Tomten kom och lilla Albert (min tremening) fick se tomten för första gången. Albert fick även träffa en docka som mamma hade när hon var liten, haha det roligaste var att han trodde hon var ett riktigt barn. =) Jag fick julklappar, bl.a. 17 Again, One Tree Hill säsong 2, kläder, ett sängbord, en väckarklocka och sen så fick jag och Josefine en dator!!! =D Får inte glömma bort att berätta att jag fick en jättefin servis av mormor. =) Jag och Josefine gav Albert en julklapp, han fick en jättefin stickad tröja och en mössa som jag stickat åt honom. Måste faktiskt erkänna att jag tycker att han passade jättebra i den. =P Som efterrätt åt vi cheesecake (en sån som smakar som glass), jättegott!
Igår for vi till Inez (mormors syster) och Runo, där vi åt julbord, igen. Det var också supergott! Sedan spelade vi spel, mitt lag vann tre gånger, och Josefines lag vann en gång, mammas lag vann inte en enda gång. Det är ett sånt där frågesportspel som heter MIG, och man får skitmycket damp då man vet att man kan svaret men man kan inte komma på det. Men jag klarade iallafall några frågor, det mesta var sånt som jag har lärt mig i skolan under den här terminen. Men jag har försökt släppa skolan nu under jullovet så det var svårt att komma på dom rätta svaren ändå. Sen så är det ju så att man, eller iallafall jag, men jag tror det är många andra som också efter ett prov tömmer hjärnan och glömmer allt som man pluggat på. Skit i det nu, ska inte snacka om skolan nu. Till efterrätt åt vi tårta, MUMS så gott, älskar gräddtårta!
Husdjuren har nog också haft en bra jul. Ändå om Dixi hade måsta vara i bilen medan vi firade julafton, eftersom att hon är så galen och vi visste inte riktigt hur hon skulle vara mot Albert. Vi vet att hon inte vill något illa, men hon kanske är lite taskig fastän hon inte förstår det, för hon vill ju bara leka. Katterna har varit inomhus i deras rum i lagårn, som kanske är bättre än att måsta vara ute. Men som jag sa, jag tror ändå att dom är lite nöjda. Dixi fick hundgodis i julklapp av Sara som hon har fått äta under dessa dagar. Hon fick även några leksakskorvar eftersom att hon hade förstört och nästan ätit upp sina gamla. Katterna fick julskinka, eller typ det kokta fettet som mamma skar bort innan hon hedde in skinkan i ugnen. Men dom tycker ju ändå att det är en delikatess. Men stackars Skorpan som inte kom hem den kvällen mamma gav dom andra katterna det. Jag var arg på mamma för att hon inte hade väntat på skorpan. Men på morgonen därefter, juldagsmorgonen så kom Skorpan hem. Då gav jag henne det goda från skinkan, alltså köttet, och hon fick den efter den hade varit i ugnen, så jag tror Skorpan blev väldigt nöjd ändå. =) Jag själv skulle då hellre vilja äta det som skorpan fick. =P

Snart blir det nog att installera datorn, men vi har haft lite problem med vårt internet som är väldigt segt. Men jag får hoppas att det ordnar sig ändå. =)

Även om julafton och juldagen och snart annandagen är över så har man ju ändå nånting att se fram emot. Nu är det ju mellandagarna och det är billigare på affärerna, och sen så blir det nyår och 2010!!! Kan man tänka sig? det känns som det var nyss det blev år 2000. =O Ja, snart börjar man väl få rynkor och bli gråhårig.
Men nu måste jag sluta skriva. Jag hoppas alla haft en bra jul och kommer få ett bra nyår!!! =)



19 December

Är både slut och hungrig. Har inte ätit något annat än två mackor och varmchoklad idag. Visst, så brukar det oftast vara för mig då det inte är någon skoldag. Men jag gick ut och gick med Dixi, och när man rör på sig så brukar man bli hungrigare. Gick med Dixi till Klutmarksstation, ska tusan ta reda på hur långt det är dit. Jag gick fram och tillbaka så det måste ju ha blivit väldigt långt, åsså var det så kallt. Hälsade först på Theres och Julia, och Dixi fick då träffa Thelma och Louise, men dom ville visst inte träffa Dixi. =P Sen gick vi till Sara och Emelie, och Dixi fick nosa lite på Felicia. På vägen hem så var jag livrädd. Jag är ju jätterädd för mörkret, och jag var inte beredd på att det skulle hinna bli så mörkt. Tur att jag hade Dixi med mig, hon är min hjälte! =)
Ikväll ska kanske jag och Josefine till Klutmarksstation och se på film med "gänget", haha!
Flännade så mycket igår! Det var sista avsnittet av Buffy! och Spike brändes upp! Anya dog! Det måste komma en till säsong, har hört att det kanske blir en. Men Sarah Michelle Gellar kunde inte nu för hon fick ju barn. Men hoppas att det blir en till! Jag håller tummarna på det!



Spike & Buffy!


SPIKE (L)


Haha, hittade en bra bild på Spike och Giles =)


17 December

Är stressad inför imorrn. Ska skriva ut religionsläxan, måste skriva loggbok, helst hinna klart med jackan och sen det som jag är så nervös över, engelskaredovisningen!!! Jag kan det hyfsat bra, men när jag väl står där framme så kommer jag komma bort mig och börja stamma och snacka svengelska. Längtar så mycket tills jag kommer hem imorrn, då har jag jullov! Men jag måste sitta kvar till kl.17.00 imorrn, för att sy på jackan. Jag har kvar att sy fast massa knappar, foder och fållen längst ner. Det är säkert nått mer jag oxå glömt.
Var förrästen hos tandläkarn idag, efter ett antal avbokade tider. Första gången skulle jag ha historiaprov, så den tiden blev avbokad till den 27 november, men då blev begravningen, så då bokade jag om den tills idag. Och vad fick jag veta idag? Jo, jag har fått mitt första hål i en tand! Är så rädd över att borra. Alla säger att det är så hemskt. Jag har aldrig varit rädd för tandläkarn, men det kanske jag kommer vara efter den 4:de februari då jag ska dit igen och laga hålet. Men nu är klockan mycket, måste hinna skriva ut religionen och sen gå ut till uthuset och se om jag hittar några 80-talskläder. Ska nämligen snacka om 80-talet på engelskaredovisningen, alldeles ensam i minst 5 minuter! Jag önskar mig själv lycka till!

14 December

Blir så förbannad på bussen. Den körde bara förbi mormor, så hon fick sig inte hem och måste därför vänta tills imorrn för att åka med bussen på morgonen. Men det är ju lite positivt, då sover hon över här ikväll =)
Såg på Buffy och 90210 idag, det är mycket spännande i begge serierna ! Längtar tills imorrn då jag får se på Buffy, fast det dröjer något längre tills nästa 90210, nämligen nästa måndag =( Men då får jag ha nått att se fram emot. Okej, jag har redan nått att se fram emot, Jullovet! Det börjar närma sig allt mer nu... Kan knappt bärga mig =P

Hej då, ska se på Glee nu =)

13 December

LUCIA

Har gjort läxa typ hela dagen, kom på då klockan var kanske 16.45 att det är Lucia idag. Tänk vad skolarbete kan förstöra... Nu håller jag iaf på att baka lussebullar. Har smakat en, men måste typ ta en till. Dom är ju som godast då dom är nybakta.
Men annars har jag haft en rätt så bra helg. I fredags for jag på förfest med b.a. Julia, Sara, Elin, Hanna och Cornelia. Sedan for de flesta av oss på station 8. Väldigt många började må dåligt så jag fick springa och hämta vatten och jackor åt dem. Men sen så började dom flesta att må bättre så då gick vi ut på dansgolvet och dansade. Det är lite ovanligt att det var jag som mådde bra, för det brukar egentligen vara tvärt om. Där träffade vi Mia, Johanna, Lisa, Isabelle och Isabella. Det blev iaf en ganska lyckad kväll till slut.
Igår for jag och Josefine till Sara och Emelie, Theres och Julia kom med filmen Borta Bäst, Hemma Värst. Det var en bra julfilm med Reese Witherspoon och Vince Vaughn.
Såg även Lucian på teve idag. Den var faktiskt väldigt bra. Dom var jätteduktiga!

Sista skolveckan nu, den kommer bli jobbig, men när den är slut så blir det frid och fröjd! =)



Alla husdjur på bild!
Skorpan, Dixi, Maya, Sudden, Izabell och Cadillac.


8 December

Ska alldeles strax fika, för mamma fyller år idag =) Sedan ska jag hjälpa henne med ett julkort som vi ska göra med husdjuren på. Idag är det ju tisdag, så det blir Desperate ikväll!
Jag känner mig väldigt stressad, som vanligt. Det är så mycket i skolan, som vanligt. Jag tror jag kommer sprängas av stress. Hade engelskaprov idag, och har även tränat lite på kultur- och stilhistoriaprovet som vi har på fredag. Sen så har jag ju också sett på Buffy, det går ju inte att missa. Men måste erkänna att det blir mycket mycket mindre tid till att plugga, vilket jag borde göra nu då det är så mycket i skolan. Fast jag vill se på Buffy, så då får jag plugga på den tid jag får över =P
Så här var det oxå förra året innan jul. Jag hinner nästan aldrig få någon julkänsla förräns jag får jullov. Det ända jag kan tänka på är att inlämningsuppgifterna ska bli klara och att jag ska hinna träna på alla prov. Men det var nog värre förra året då vi hade minst 15 prov de 7 sista veckorna innan jul. Vi räknade hur många prov vi hade och jag minns att vi fick det till minst 15! =O

5 December

TWILIGHT NEEW MOON IKVÄLL PÅ BIO! =)

2 December

Jag är så förkyld att jag tror jag kan dö när som helst! Tog svininfluensasprutan igår så jag har ont i armen oxå. Haha det är så synd om mig =P Jag undrar om jag inte redan fått svininfluensan...
Det var ett tag sen jag skrev. Men helgen gick iallafall väldigt bra. Begravningen var hemsk, men det gick bra så... Modevisningen blev lyckad som tur var. Jag fick skjuts till skolan av Josse som tog körkortet i fredags. Sist men inte tråkigast, skyltsöndan blev mycket lyckad. Det gick mycket bättre i år än förra året, och jag tjänade lite pengar oxå =P Sen så började 90210 i måndags, trodde aldrig det skulle börja om, men det gjorde det så det är ju bra! =)
Nu känner jag mig väldigt stressad. På fredag har jag samhällsprov, tisdag engelskaprov, nästa vecka ska jackan vara klar (som jag syr på skolan), nästa fredag har jag kultur-och stilhistoria prov och v.51 ska jag ha en redovisning på engelskan! Jag har säkert glömt nått...
Men nu måste jag sluta skriva för jag måste träna på samhällsprovet, se på Buffy och äta. Btw, vågade inte äta lunchen på skolan idag, det var nå fula korvar, så jag åt fil och det mättar inte så länge. Fick höra sen att de kom med kroppkakor efter vi hade ätit. =(

RSS 2.0